İŞÇİNİN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki bir lastik fabrikasındaki sendika temsilciliğinde işçilerle görüşürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Abdullah Karacan son yolculuğuna uğurlanıyor.

DİSK’e bağlı Lastik-İş Sendikası’nın Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki bir lastik fabrikasındaki sendika temsilciliğinde işçilerle görüşürken, iddiaya göre tartıştığı bir işçi belindeki tabancasını alıp kurşun yağdırdı. Ağıyaralanan Abdullah Karacan hastanede yaşamını yitirirken, yaralanan 2 sendikacı ise tedavi altına alındı.

EBEDİYETE UĞURLANIYOR

Karacan, büyük kazanımlar elde ettirdiği, çok sevdiği işçisiyle son kez Sendikanın Sosyal Tesislerinde buluşuyor. ‘Baba’ olarak gördükleri Karacan’ı son yolculuğunda yalnız bırakmayan işçiler, Toplu Sözleşmeler sonrası omuzlarda taşıdıkları başkanlarını bugün son kez gözyaşları içinde ebediyete uğurluyor. Binlerce işçinin akın akın katıldığı törene Lastik İş Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törene DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Lastik İş Genel Sekreteri Alaattin Sarı, Karacan’ın eşi Tülay Karacan, kızları Esra, Büşra ve Kübra Karacan, çok sayıda işçi katılım sağladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

97 − = 94