İŞ-KUR ÖNÜNDE UMUT KUYRUĞU

Gölcük Tersanesi´ne alınacak  290 daimi işçi alımı için başvurular dün itibariyle başladı. Başvuruların başlamasıyla birlikte Gölcük İş kur önünde uzun kuyruklar oluştu.

Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 daimi işçi alınacağını açıklamıştı. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular dün başladı. Son başvuru tarihi ise 29 Mart. 290 işçinin alınacağı Gölcük Tersanesi için müracaat edenler içinden talep edilen sayının 4 katı oranında noter kurası ile mülakata gelecekler belirlenecek.

25-29 MART TARİHLERİ ARASINDA

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25-29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir. Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı iş yerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − 67 =