İŞ ADAMI HASAN KAHRAMAN VE GAZETECİ UZUNER’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

İlçemizin tanınan ve sevilen iş adamlarından Hasan Kahraman ve Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Caner Uzuner, yeni yerine taşınan gazetemizi ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Ziyaretemize gelen ilçemizin değerli ve önemli isimlerinden iş adamı Hasan Kahraman ve Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Caner Uzuner gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kahraman ve Uzuner’i gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba ve Serkan Zeren karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kahraman, “ Yeni ofisiniz için hayırlı olsun dileklerimi iletiyor,  Vizyon Gazetesine başarılar diliyorum. Şahsım olarak, basının desteklenmesi gerektiğini düşünüyor ve Hasan Kahraman olarak  her zaman sizin yanınızda olacağımı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Meslektaşımız Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Caner Uzuner, “Tebrik ediyorum. Yeni yeriniz hayırlı olsun. Gölcük’lüyüz bizler, biz bir yarış içerisinde değil ancak dayanışma içerisinde olabiliriz, her zamanda böyle olduk. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tuğba Zeren, “İlçemizin değerli ve önemli isimlerinden iş adamı Hasan Kahraman ve başarılı gazetecilerinden Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Caner Uzuner’e nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.  Yeni yerine taşınan gazetemiz Gölcük Vizyon Gazetesi’ne yapılan ziyaretler bizleri gururlandırdı, Var olun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =