İpşiroğlu’nun eşi Korona’ya yenildi

AK Parti Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu ve eşi Nevin İpşiroğlu koronaya yakalanmış ve hastanede tedavileri devam ederken İpşiroğlu çiftinin yoğun bakıma alındığı bilgisini paylaşmıştık.

KENDİSİ DUYURMUŞTU COVİT OLDUĞUNU

AKP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu ve eşi Nevin İpşiroğlu geçtiğimiz günlerde koronaya yakalanar tedavi altına alınmıştı. Haberi Mehmet İpşiroğlu sosyal medya hesabından duyurarak, “ “Değerli dostlar, 10 Aralık 2020 tarihind Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz covid- 19 testlerimiz pozitif çıkmıştır. Evimizde karantinamız devam ederken 10 yıl önce Şiş Memorıal hastanesinde böbrek naklinden sonra eşimi takip eden doktorumuz Uzm Dr Nefrolok Sn Serpil Görçin’in yönlendirmesiyle acil olarak hastaneye yatış yaptık. Şu anda serviste rutin tedavimiz devam ediyor. Eşimle ilgili daha hassas tedavi yapılıyor. Öncelikle İlgilerinden Dolayı Dostum, kardeşim Dr Şahin Talus’a İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticilerime, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Sn Adem ÇAKIR Beyin şahsında tüm sağlık personelimize ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Şu anki durumumuz iyi. İnşallah tedaviden sonuç alırız. Allah Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. İyi ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Hoşçakalın.” Demişti.

HAYATA TUTUNAMADI

Mehmet İpşiroğlu ve Nevin İpşiroğlu’nun hastalıklarının ağır seyretmesi üzerine Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına olan çift entübe olmuştu. Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu’ndan üzücü  haber geldi. Nevin İpşiroğlu verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.  Gölcük vizyon Gazetesi olarak Nevin İpşiroğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − = 41