İNTİHAR OLAYI İLE İLGİLİ GERÇEKLER

 

 

Oğluna pantolon alamadığı için intihar etti diye servise dilen İsmail Devrim’in oğlu Yılmaz Devrim’in Babasının intiharı ile ilgili 20 Eylül 2018 günü Jandarma’da verdiği ifadenin hiç bir yerinde PANTOLON yada okula alınmadığı ile ilgili KELİME GEÇMİYOR.. : “Ailecek evde akşam oturuyorduk. Babam Kurban Bayramının 3. günü motosiklet kazası geçirmişti. Geçirdiği kaza sonucu omuz bölgesinden yaralanmış ve bu yüzden raporlu olarak işe gitmiyordu. Anneme ben size bu şekilde bakamam, çalışamıyorum böyle yaşayacağıma ölürüm şeklinde konuşmuştu. Geçirdiği trafik kazasını kafaya çok takmıştı. Sabah 8.00 gibi annemin bağırmasıyla uyandık. Evdeki tuvalete baktığımda babamı tuvalette asılı olarak gördüm. Komşulardan yardım istedim. Abim makas ile astığı ipi kesti ve 112’yi aradık. Benim bilgim ve gördüğüm bundan ibaret. Başka bir diyeceğim yoktur.”

 

Ayrıca Cumhuriyet başsavcışlığının yaptığı açıklamada, “İntihar eden şahsın hiç bir borcunun olmadığı, Oturduğu evin kendisine ait olduğu, Pantolonla ilgili yapılan haberlerin tamamının asılsız olduğu” belirtildi…

 

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, Körfez ilçesinde İsmail Devrim’in intiharıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

 

 

Savcılığın açıklaması şöyle:

“Bazı internet haber sitelerinde ‘Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, oğluna okulun istediği pantolonu alamayan baba İsmail D., kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi’ şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmaması sebebiyle bu açıklamayı yapma zaruriyeti hasıl olmuştur. Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, 20 Eylül tarihinde evinde kendini asmak suretiyle intihar eden İsmail D. hakkında yürütülen soruşturma kapsamında; İsmail D.’nin 23 Ağustos tarihinde trafik kazası geçirdiği, yaralandığı için çalışamaması nedeniyle bunalıma girdiği anlaşılmıştır. Habere konu kişinin herhangi bir borcunun bulunmadığı, oturduğu evin kendisine ait olduğu, ailesiyle bir geçimsizliğinin olmadığı ve Dilovası ilçesinde bir şirkette çalıştığı tespit edilmiştir. Haberlerde belirtildiği gibi oğlunun okul pantolonunu alamaması söz konusu değildir. Bu yönde çıkan haberler asılsızdır. Soruşturma halen devam etmektedir.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 73 = 80