İLHAN BAYRAM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde İSU Genel Müdürlüğü ve genel sekreterlik görevlerinde bulunan İlhan Bayram, 2019 yerel seçimlerinden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanmıştı. Bayram, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekili seçiminde memleketi Amasya’dan milletvekili aday adayı olduğunu resmen duyurdu.
Hafta içinde resmi aday adaylık başvurusunu yapacak olan İlhan Bayram sosyal medya hesabında AK Parti Amasya Milletvekili Aday Adayı İlhan Bayram yazan tanıtım afişinde, Gönlünüze, Desteklerinize, Amasya’nın hizmetine talibim sözleri yer alıyor.
İlhan Bayram şu sözlerle paylaşıyor aday adaylık sürecini;
İnsanın milletine, memleketine hizmeti bir nasip işi. Amasya’nın bir evladı olarak, ülkemizin farklı şehirlerinde bana bu fırsatı veren Rabbime şükrediyorum.
Görev sürem boyunca; İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Sivas, Tokat Samsun illerinde, Amasyalı bir vatan evladı olarak tecrübe kazandım. Bu tecrübeyle hemşerilerimin teveccühüne talip oldum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hizmet ve eser siyasetiyle yazdığı diriliş destanının şahidiyim, bu siyasetin ferdiyim.
Şimdi, Amasya’nın vekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapmak, şehrim ve ülkemin yüzyılında var gücümle hizmet etmek arzusundayım.
Bu vesile sizlerin de şimdiye kadar göstermiş oldukları teveccühe teşekkür ediyor, dua ve desteklerinizi bekliyorum.
Selam, sevgi ve muhabbetlerimle…
İLHAN BAYRAM KİMDİR?
5 Mayıs 1961’de Amasya Taşova’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Ankara’da tamamlamış olup, Ankara Atatürk lisesi mezunudur. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü 29 Ağustos l983 yılında bitirdi. Bir süre özel sektörde şantiye şefliği yaptıktan sonra 7 Mart l984 yılında İller Bankası l5. Bölge (Sivas) Müdürlüğünde göreve başladı. 16 Nisan 1985-31 Mart 1986 tarihleri arasında Yedek Subay olarak askerliğini Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak  Daire Başkanlığı Su-İkmal Şube Müdürlüğü’nde askeri garnizonların içme suyu işleri konusunda yaptı. 14 Haziran 1996 yılında aynı bölge müdürlüğünde şube müdürü, 31 Aralık 1998’de Bölge Müdür Yardımcısı, 19 Haziran 2000 tarihinde Bölge Müdür vekili, 24 Ocak 200l tarihinde asaleten Bölge Müdürü olmuştur. 20 Şubat 2003 tarihinde İller Bankası 1. Bölge ( İstanbul) Müdürlüğüne Bölge Müdür Vekili olarak atandı. 17 Kasım 2005 tarihinde İSU Genel Müdürlüğüne atanan İlhan Bayram, bu görevini 2017’ye kadar sürdürdü. 2017-2019 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptı. Bayram, 2019 yerel seçimden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atandı.  Bayram, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − = 67