İLÇEMİZDE CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAMI BELLİ OLDU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95.yıldönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler Pazar günü fener alayı ile devam edecek, Pazartesi sabahı da resmi geçit töreni ile son bulacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95.yıldönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar Pazar günü Saat 13:00’de Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak.

FENER ALAYI DÜZENLENECEK

Yine Pazar günü Saat 19:00’da, Kavaklı Kongre Sarayından, Anıtpark’a fener alayı yürüyüşü yapılacak. Binlerce Gölcük’ün bu fener alayı yürüyüşüne katılması beklenirken, Anıtpark’ta da Saat 20:00’da bando ve halk oyunları eşliğinde bir eğlence düzenlenecek. Cumhuriyet coşkusunu Gölcüklüler Pazar akşamı sonuna kadar yaşayacak.

PAZARTESİ GÜNÜ RESMİ GEÇİT TÖRENİ

Bunun dışında Pazartesi günü de Gölcük Kaymakamlığı önünde Saat: 10:00’da resmi geçit töreni düzenlenecek. İlçemizden okullar ve resmi kuruluşlar geçit töreninde yer alacak. Ayrıca protokolde tebrikleri kabul edecek. Böylelikle Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ilçemizde son bulmuş olacak. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 4 =