İLÇEMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CAFERİ TAYYAR MERT’İN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize gönderdiği kutlama mesajı şu şekilde

Kamuoyunun dünyada ve ülkemizde gerçekleşen olaylardan ve gelişmelerden haberdar olma hakkı, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartları arasında yer almaktadır. Haber almanın ve iletişimin etkin araçlarından biri olan “Gazetecilik”  bu niteliğiyle önemli bir meslektir.

Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden değerli basın mensuplarımız; zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu, bir taraftan gelişen olaylar hakkında haberdar etmekte bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Dünyada ve ülkemizde gerçekleşen olaylardan ve gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlayan, görev ve sorumluluklarını, medya etik kuralları çerçevesinde büyük bir özveriyle ifa eden, ulusal basın mensuplarımız ile ilçemiz ve bölgemizin gelişmesine ve kalkınmasına da büyük katkılar sağlayan yerel basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 8