İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜLE GİDİLİYOR, İŞTE İSİMLER

AK Parti’de istifa edip belediye başkanı aday adayı olan ilçe başkanları yerine yeni ilçe başkanını belirlemek için temayül yapılacağı İl Başkanı Abdullah Eryarsoy tarafından açıklandı. Çarşamba günü temayül yapılacak. Gölcük’te ilçe başkanlığı için temayüle gireceği konuşulan isimler arasında Çetin Seymen, İbrahim Ulufer, İbrahim Özkul ve Mustafa Gürdal olabileceği iddia edildi.  

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı sürecinde bilindiği üzere Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık istifa etmiş ve aday adayı olmuştu. Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ise istifa etmiş ancak belediye başkan aday adayı olmamıştı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy il binasında istifa eden başkanların bulunduğu teşkilatlarla ilgili devam eden süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. “Çarşamba günü temayül yoklaması yapacağız. 7 ilçe başkanımız görevlerinden aday adaylığı için istifa etmişti. Çarşamba günü saat 10.00 ile 14.00 arasında temayül yoklaması yapacağız. Temayüle ilçe teşkilatımız, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz ve mahalle başkanlarımız katılacak. Temayüle gelerek oy kullanacak arkadaşlarımızdan 3 isim isteyeceğiz. Ancak 3 isim yazılmak zorunda. Eksik ya da fazla olursa oy geçersiz sayılacak.

İL BAŞKANLIĞINA FORMLAR TESLİM EDİLECEK

İlçe başkanı olmak isteyen arkadaşlarımız il başkanlığına formları teslim etmeleri gerekiyor. En geç çarşamba sabahına kadar il başkanlığına bu formlar teslim edilmeli ki temayülde kendilerine oy kullanabilsinler.İster yönetim kurulu üyesi isterse de yönetim kurulu üyesi olmayan isimler ilçe başkanlığı için aday olabilir. Temayüllerimiz ilçelerin teşkilat binalarında yapılacak. Genel merkez teşkilat komisyonundan isimler de temayüllerimizi takip edecek. Sayı ve isimler belli değil ancak genel merkezden 3-4 partilinin gelmesini bekliyoruz” dedi.

GÖLCÜKTE KİMLERİN İSMİ GÜNDEMDE

Gölcük’te ilçe başkanlığı için temayül gireceği konuşulan isimler arasında Çetin Seymen, İbrahim Ulufer, İbrahim Özkul ve Mustafa Gürdal olabileceği iddia edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − = 63