İL SKM’DE GÖREV YAPACAK İSİMLER  BELLİ OLDU

İl SKM Başkanı olarak atanan Halit Çokan temaslarını tamamladı ve İl SKM üyelerini belirleyerek çalışmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde İl SKM’de görev yapacak isimler belirlendi.

AK Parti’de İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına 26 Kasım tarihinde eski il başkan yardımcısı avukat Halit Çokan getirilmişti. Bu göreve üçüncü kez seçilen Çokan geçen süre zarfında partinin kurucularını, eski il ve ilçe başkanlarını, duayenleri ziyaret etmişti. Halit Çokan temaslarını tamamladı ve İl SKM üyelerini belirleyerek çalışmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde İl SKM’de görev yapacak isimler şöyle;

İKİ ESKİ İL BAŞKAN YARDIMCISI

Halit Çokan (Başkan) Elif Başyiğit (İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı) Abdurrahman Yücel (İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı) Mehmet İpşiroğlu (Eski il başkan yardımcısı) Orhan Barış (Eski il başkan yardımcısı) Ömer Polat (KBB Başkan Danışmanı) Gökhan Meriç (Yeni il yöneticisi) Sedat Köse (Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı)

MEHMET UZUNOĞLU YOK

Bilindiği gibi il yönetim kurulu, yönetim şeması içinde yer almasalar bile doğal süreçte SKM çalışmalarına da aktif olarak destek veriyor. Öte yandan uzun yıllar İl SKM bünyesinde görev yapan, 24 Haziran seçimlerinde de İl SKM başkanı olarak görev yapan eski il başkan yardımcısı Mehmet Uzunoğlu’nun listede yer almaması dikkat çekti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − = 18