İKİ ÜLKE ARASINDAKİ SEVGİ DOLU DOSTLUK

SEVGİNİN DİNİ, DİLİ, IRKI OLMAZ!

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ GÜZEL DOSTLUK

  17 Ağustos deprem anma programında rahatsızlanan Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki’yi, Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gesotim ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, eşleri ile birlikte ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Asrın Felaketi 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin 20.yıl dönümünde, Kavaklı Sahili Marina’da düzenlediğimiz, ‘Şehitlerimizi Anma Programında’ konuşma yaptıktan sonra rahatsızlanan Japonya İstanbul Başkonsolosu Sayın Hisao Nishimaki ve Saygıdeğer eşinin, Gesotim ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile kıymetli eşi Nermin Kocaman ve sevgili eşim Türkan Sezer birlikte resmî konutlarında konukları olduk.

Japonya – Türkiye dostluğuna uzun yıllar boyunca katkıda bulunan, 17.08.1999 depremi sonrası Japonya’nın yardım faaliyetlerinde de bizzat görev alan kötü gün dostu Saygıdeğer Başkonsolosa şükranımızın nişanesi olarak plaket takdim ettik. İki ülke arasındaki dostluğun, iyi günde ve zor zamanlarda da ilerleyerek sürmesini diliyorum.

Türkiye- Japonya ilişkileri, kardeş şehir, deprem galerisi gibi konulardaki sıcak, samimi sohbetleri ve konukseverlikleri nedeniyle de, Sayın Başkonsolosa ve saygıdeğer eşine, hem sevgilerimi hem de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

Çok sıcak bir karşılamanın yaşandığı ve gönül bağının olduğu,  din, dil, ırk ayrımı olmadan sadece gönülden gönüle  samimiyetin objektiflere yansıdığı o  fotoğraf karelerini sizlerle paylaşıyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 + = 54