İHSANİYELİLER SEZER’İ BAĞIRLARINA BASTI

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İhsaniye Hastane Caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Sezer ilgi büyük olurken, İhsaniyeliler onu bağrına bastı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileriyle birlikte İhsaniye Hastane Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. İhsaniyeli hemşehrileri Aday Sezer’i bağrına basarken, büyük ilgi gösterdi. Aday Ali Yıldırım Sezer, tek tek esnaflarla bir araya gelirken, 10 Mart Pazar günü Saat 14.00’da yapılacak seçim beyannamesi ve meclis üyesi aday tanıtım programına onları davet etti.

“ASLA HAYAL SATMAYACAĞIM”

“Yeni dönemde seçim sürecinde nasıl tüm mahalleleri dolaşıyorsam 1 Nisan sonrasında da sürekli sizlerin arasında olacağım” diyen Sezer, “Makamda oturan belediye başkanı olmayacağım. Sürekli caddelerde, pazarda, çarşı da siz hemşehrilerimle iç içe olacağım. Seçim beyannamemi ve fazlasını hayata geçireceğim ama asla hayal satmayacağım. Söz verdiğimizi yapacağım, yapacağımın da sözünü vermeyeceğim ” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1