İHSANİYELİ SULTANLAR DESTEK BEKLİYOR

Kadınlar Voleybol 2. Lig’de ilimizi temsil eden İhsaniyespor yeni sezon öncesinde çalışmalarını tempolu bir şekilde antrenör Eray Sarıoğlu önderliğinde sürdürüyor

İlimizi voleybol branşında profesyonel liglerde tek temsil eden İhsaniyespor yeni sezon öncesinde çalışmalarının ilk etabını antrenör Eray Sarıoğlu nezaretinde İhsaniye Stadı ve 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapılan günde çift antrenmanlarla tamamladı. Siyah beyazlı bayanlar bu haftadan itibaren 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapacakları günde tek çalışma ile yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürecekler.

 

YENİ TEKNİK EKİP GÖREVDE

İhsaniyespor voleybol branşında geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Şirintepespor, Yeni Kandıraspor, Kocaeli Gelişim Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi spor okulları ve Kocaeli Fenerbahçe Spor Okulları’nda görev yapan antrenör Eray Sarıoğlu ile yeni sezon öncesinde anlaşırken, teknik ekipte antrenör ve yönetici genel koordinatör Merve Bayar ile antrenör Aynur Ünal birlikte görev yapacaklar.

DESTEK BEKLİYORLAR

Siyah beyazlı ekip bu sezon kadrosuna kattığı yeni isimlerle güçlenirken yönetim kurulunun lig başlayana kadar takıma birkaç takviye daha yapması bekleniyor. İhsaniyespor Başkanı Serkan Başoğlu ile yönetim kurulu üyesi Zafer Kanpara hedeflerinin yeni sezonda ilimizi en iyi şekilde liglerde temsil etmek olduğunu açıklarken kentimizin tek profesyonel takımına destek beklediklerini ifade ettiler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

72 − 63 =