İDDİALI MUHTAR ADAYLARINDAN GARİPOĞLU’NA ZİYARET

Piyalepaşa Mahallesi Muhtar adayı Yaşar Saral, Kavaklı Mahallesi Muhtar adayı Hamit Ateş, Yeni Mahalle Muhtar adayı Ahmet Eren yaptıkları ziyaretler kapsamında Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu’nu ziyaret ettiler.  

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nin heyecanı tüm toplumu sarmaya başladı. Muhtar adayları bir bir sahneye çıkarken, çok çalışmalara başlayan adaylarda ziyaretlerini sürdürüyor. Bu isimlerin başında da Piyalepaşa Mahallesi Muhtar adayı Yaşar Saral, Kavaklı Mahallesi Muhtar adayı Hamit Ateş, Yeni Mahalle Muhtar adayı Ahmet Eren yaptıkları ziyaretler kapsamında Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu’nu ziyaret ettiler.

“TÜM MUHTAR ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ”

Yürüttükleri çalışmalar kapsamında Garipoğlu’na bilgi veren muhtar adayları siyasete karşı mesafeli olduklarını mahallelerine 7 /24 hizmet amaçlı yola çıktıklarını dile getirdiler. Muhtarlık seçimlerinin hemen her mahalle de büyük çekişmeye sahne olacağını belirten Garipoğlu ise DSP Gölcük İlçe Başkanlığı olarak tüm adaylara eşit mesafede olduklarını dile getirip, çıktıkkları bu yolda başarı dileklerini iletti. Gölcük ve mahalleler özelinde yapılan sohbet, içilen çaylar sonrasında ziyaret son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 + = 42