İCRA’DAN SATILIK VOLKSWAGEN

Borçlarını ödeyemeyecek duruma gelen vatandaşlar ne yazık ki teker teker icralık oluyor. Her gün ülkemizde onlarca insan icralık oluyor ve kendilerine ait mülkleri icra daireleri tarafından satışa çıkarılıyor. Bu kez ise İstanbul’da icradan model Volkswagen Passat satılıyor.


BAŞAKŞEHİR’DE

İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde Zaloğlu Otoparkında bulunan Passat 21 Ağustos tarihinde saat 11:00’de otoparkta ihale edilecek.

89 BİN TL

İcradan satışa çıkarılan 2014 model Volkswagen Passat araç için belirlenen muhammen bedel 89 bin TL. Yapılacak ihale açık arttırma usulü ile gerçekleştirilecek.

ARACIN ÖZELLİKLERİ

“Dosyada mevcut bilirkişi raporuna göre ” Tespite konu 34 KV 7307 plaka sayılı aracın VOLKSWAGEN marka, 3C Tipi, 2014 Model, Beyaz renkli, Benzinli yakıt cinsi olan, 1390 silindir hacimli, hususi otomobil olduğu, aracın şasi numarasının WVWZZZ3ZEP021697 olduğu tespit edilmiştir. Araç üzerinde yapılan görsel inceleme sonucunda aracın VOLKSWAGEN PASAT TSI, aracın çelik jant ve otomatik vites olduğu, aracın ön tamponu hafif yerinden çıkık olduğu, sol tampon hafif sürtme olduğu aracın ön camı değişmiş olduğu. Aracın üzerinde muhtelif çiziklerin mevcut olduğu, aracın nakil vasıtları niteliğinde olduğu, aracın anahtarı ve ruhsatının olmadığı görülmüştür. ” denilmektedir”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − = 96