İCRA’DAN SATILIK VİLLA

Borçlarını ödeyemeyecek duruma gelen vatandaşlar ne yazık ki teker teker icralık oluyor. Her gün ülkemizde onlarca insan icralık oluyor ve kendilerine ait mülkleri icra daireleri tarafından satışa çıkarılıyor. Bu kez Kocaeli’de 6+1 ev icradan satılacak.

Darıca Bayramoğlu Mahallesinde bulunan tribleks villa icradan satılıyor. Söz konusu üç katlı villa için belirlenen muhammen bedel ise tam 875 bin lira.

Darıca’da icradan satışa çıkarılan bu lüks villanın toplam kullanım alanı ise tam 240metekare. Villa içinde 6 oda bir salonun yanı sıra üç adet de banyo bulunuyor.

Bu lüks ev için ihale Gebze 4. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılacak. Söz konusu ev için 4 Ekim tarihinde saat 10:30’da Gebze Adliyesi 1. Kat B Blok B-116 Mezat Salonunda ihale

İlanda evin şu özelliklerine yer verildi:
“ KOCAELİ  İli, Darıca İlçesi, Darıca Mahallesi, 2198 Ada, 2 Parselde bulunan 641,00m2 yüzölçümlü “1 adet A blok betonarme tribleks ev ve 1 adet B blok betonarme tribleks ev ve arsası” nitelikli ana taşınmazın üzerinde bulunan çatı arası piyesli tribleks konut vasıflı B blok bodrum zemin 1. Kat 2 nolu bağımsız bölümdür. Tam hisselidir. Konutun 210/641 arsa payı vardır. Adres: Darıca ilçesi , Bayramoğlu Mahallesi, Emel ve Sever sokaklara cepheli, dış kapı numarası 8 ve 47 olan bahçe içinde müstakil, triblekstarzında tek konut niteliğinde bir binadır. Bina bodrum kat, zemin kat, 1. Kat ve çatı katlarından ibaret olup 4 katlıdır. Bodrum katta su deposu, kombi odası, çamaşır odası ve kondisyon odası, zemin katta antre, salon, mutfak, banyo ve teras, 1. normal katta hol, banyo, soyunma odası, üç yatak odası(birinde ebeveyn banyosu var), çatı katında iki oda, hol ve teras vardır. Konutun net kullanım alanı 240,92m2 olup, tüm inşaat işi tamamlanmış iskan edilir durumda, çelik kapılı, kalorifer sistem ısıtmalıdır. Darıca yerleşim merkezine uzakta, Bayramoğlu mevkiinde, kuş cennetine, Yıldırım Beyazıt Caddesine yakın ve çevresi tamamen müstakil bahçe içinde villa türü binalar ile çevrili konumdadır. Belediye hizmetlerinden faydalanmakta, ulaşım imkanları iyidir.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 11