Hüseyin Çardak ”Gölcükspor yeni bir sayfa açmıştır”

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi basın mensupları ile Gölcük Aşiyan Tesislerinde bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.  Açıklamalarında ise ”Kendi öz evlatlarımızla hareket etmek istedik” dedi.

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak’ın basın açıklamasında Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Basın Sözcüsü Serhat Yılmaz, Adil kuru ve  yönetim basın mensuplarıyla Aşiyan Tesislerinde buluştular.

ÇOK ÖNEMLİ 3 MAÇIMIZ VAR

Başkan Çardak selamla konuşmasının ardından sözlerine şöyle başladı. ”Ligde ki puan cetvelindeki yerimiz bizi ve ilimizi tatmin etmiyor. ”Bizler tüm mücadelemiz ile takımın üst seviyelere gelmesi için uğraşıyoruz. Bütünleşme adına çağrıda bulunuyorum. Gün birlik, kenetlenme zamanıdır. Ligde kalmayı değil Play-Off’u düşünüyoruz. Oynadığımız futbol ile sonuca tesir etmiyor. Ama şu bir gerçek ki dışarıda daha iyi oynayıp ve kendi sahamızda maç kazansan ilk 5’in içinde olacağız. Cumartesi günü oynayacağımız Pazarspor maçında yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Önümüzde üç  maç var ve moralimizi üst seviyeye çıkmamı lazım. Herkesin bu işi sahiplenmesini istiyorum” dedi.

TAKIM GÖLCÜK’ÜN EVLATLARINA EMANET

Hüseyin Çardak devamında ise Bizler kendi öz evlatlarımız ile hareket etmek istedik. . Ömer Faruk Uzuner, Adem Aydemir, Murat Başak, Adil Kuru ve Murat Onar hocalarımızla yeni bir sürece girdik. Kendilerine başarılar diliyorum. Altınordu’dan bir masör ile de anlaştık. Eski masörümüz, futbol şubeye maaşımı sordu. Ahmet bey de “Daha günü gelmedi. Birkaç güne ödeyeceğiz” deyince masör buna itiraz etti “Ben maça gelmem” dedi. Biz de kendisi bilir dedik. Ödemesini yaptık ve sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik. Devre arasında Futbolcu olarak Murat Soner Başak’ı devre arasında önermiştik. Sadi Tekelioğlu genç futbolcu oynatmak istediğini belirtti. Murat Başak hocalarımızdan Murat Başak hocalarımızdan birisi oldu.  Ömer Faruk hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum.

“Türkiye’ye örnek olmuş teknik adamın bunu yapmaması gerekiyordu”

Görevinden ayrılan Sadi Tekelioğlu’nun gelişi de sıkıntılı olmuştu. Yönetim olarak da arkasındaydık. Devre arası kampına beraber gittik, transferleri onun raporu doğrultusunda yaptık. Bakın, ekonomik sorunu olmayan kulüp yok. Diyarbakır maçından 2 gün önce beraberdik. Cuma günü takıma maç başı ödemesi yaptık. Akşam saat 9-10 gibi hocamızla konuştuk. Tesislerden ayrıldım, eve geldim, sabah öğrendim ki hocamız ayrılmış. Böyle bir şey beklemiyorduk. Tekeoğlu’nun yardımcıları prim sistemi ile ilgili bir sıkıntı olduğunu ve bunu kabul edemeyeceklerini söyledi. Ben de “Yarın maç var. Bunun konuşulacak yeri ve zamanı değil” dedim. Bu arada 4 maçtır kazanamıyoruz ki primi konuşalım. “Siz maç kazanın sonra primi konuşalım” dedim. Maçına gelmeli ve oynamalı, ertesi gün kararını vermeliydi. Türkiye’ye örnek olmuş bir teknik adamın bunu yapmaması gerekiyordu.

“1 lira bile bizim için çok önemli”

Çardak “Sadi Tekelioğlu’na bu hareketini yakıştıramadım. Artık gitmiş, çok da konuyu uzatmak istemiyoruz. Bilinsin diye söylüyorum. Anlaşmamız şu şekildeydi. Play-Off’a kalırsak takıma 250 bin, 2. Lig’e çıkarsak da 350 bin lira prim verilecekti. İlk yarıda 4 ya da 5 prim ödemesi yaptık. Ekonomik şartlarımız da belli. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekir. Gölcükspor’u düşünmek zorundayız. 1 lira bile bizim için çok önemli. Darıca Gençlerbirliği ile ilgili yaşanan süreç vardı. Herkes üzüldü. Bu tür şeyler gençler arasında olur. Ama bu bizim Darıca Gençlerbirliği ile olan ilişkimize zarar vermemelidir. Darıca Gençlerbirliği bizim kardeş takımımızdır. Eski futbolcumuz Ahmet Özer’in kardeşi yolda beni gördü ve Gölcükspor’dan bir yöneticinin Darıca’nın başkanı Arif Gülen’i aradığını babam için “Maça gelmesinler” dediklerini öğrendik dedi. Ben de böyle bir şey olmadığını ifade ettim.

“Darıca GB Bizim kardeş takımımızdır”

Olaylardan sonra Arif Bey’i aradım. Yurt dışında olduğu için telefonuna ulaşamadım. Emre Alan daha önce bizde futbol oynadı. Eski başkan Ahmet Bey zamanında Darıca’ya 12 futbolcu kaldığı için 2 futbolcu vermiştik. Çok da ortamı germenin manası yok. Millet bir birine neler neler yapıyor. Tabii ki olmaması gerekiyor. Kulüp müdürümüz de samimiyetten Emre Alan’ı aradı. İki tarafa da yakışmayan şeyler oldu. Arif başkanımızı ararız, aramız da iyidir. Aramızda zaten bir mesafe yok Darıca Gençler Birliği bizlerin Kardeş takımımızdır” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − 74 =