HİLAL GRUP, TEMİZLİKTE FARK YARATIYOR!

2020 yılında ilçemizde kurulan hizmet ve memnuniyetiyle namı Kocaeli’yi aşan Hilal Grup’u tanıyacağız.

Genç iki başarılı ve idealist bir çiftin girişimiyle 4 ekim 2020 tarihinde profesyonel temizlik sloganıyla kurulan bu şirketin namı şimdi Kocaeli geneline yayıldı. Gökhan AĞ, tarafından kurulan Hilal Grup, bir aile şirketi olarak yönetiliyor. Gökhan bey’in eşi Büşra Hanım tüm planı ve programı yapıyor.

Büşra Hanım, Hilal Grup’u Bizlere Anlatabilir misiniz?

Büşra AĞ; “Kısa bir sürede firmamızla büyük başarılar elde ettik. Ev ve ofis temizliği ile başlayan yeteneklerimizi zamanla geniş bir yelpazeyle zenginleştirdik. Ev temizliği, inşaat sonrası temizlik, dolu daire temizliği (düzenli temizlik), ofis temizliği, dış cephe temizliği, villa temizliği, bahçe temizliği, okul temizliği, avm temizliği, halı ve koltuk yıkama, haşera ilaçlama, dezenfekte uygulama, peyzaj işleri ve site ve apartman yönetimi kategorilerimize girdi.

Aslında kadınlarımız için olmazsa olmaz bir şey temizlik. Hatta şunu çok duyuyoruz; Kadınlarımız evim temiz olduğunda daha mutluyum diyor!

Çünkü yaşam alanlarının sağlıklı ve hijyenik olması önemlidir. Günün her saatinde herhangi bir yaşam alanında soluduğumuz havanın sağlıklı olması bulunulan ortamın temizliğine bağlıdır. Temiz olmayan bir ortamda sağlıklı bireylerin yetişmesi mümkün olmamaktadır. Biz Hilal Grup olarak, kaliteli temizlik hizmetini uygun fiyat karşılığında sunmaktayız.

Her ortama göre temizlik yöntemi farklıdır. Ev temizliği ile ofis temizliği birbirine benzememektedir. Firmamız tarafından temizlik yapılacak ortamın özelliğine göre temizlik hizmeti sunumuna özen gösterilmektedir.

Hedefimiz temiz yaşam alanlarının adresi her zaman firmamızın olmasıdır.  Hilal Grup tarafından sunulan temizlik hizmetinin farkını deneyimledikten sonra daha iyi anlayacaksınız. Çünkü bizim ekibimiz eve girdikten sonra biraz iddialı olacak ama,  sizin bile temizlenen evinizi gördüğünüzde gözleriniz parlayacaktır.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensiplerimize mutlu müşteriler görmekten onur duymaktayız. Çok kısa bir sürede büyük başarılar, büyük takdirler ve çok fazla teşekkür alıyoruz. Farklı şehirlerde müşterilerimiz var. Burada temizlik yaptığımız bir müşterimizin tanıdığı ve ahbabı bizden Bursa’ya, Ankara’ya, İstanbul’a ev temizliği için randevu alıyor. Biz Gölcük, Başiskele, Değirmendere, Yahya Kaptan aslında Kocaeli’de ki tüm ilçelere hizmet veriyoruz. Şehirlerarası temizliği pek tercih etmiyoruz, kıramadığımız birkaç müşterimize yapıyoruz ama şehirler arası zor oluyor.

Hilal Grup’un Bu Kadar Beğenilmesinin Sebebi Nedir? Nasıl Bir Ev Temizliği Yapılıyor, Biraz Anlatır mısınız?

Büşra AĞ; “ Her kadın temizliğin nasıl yapıldığını bilir. Bizim ev temizliğimizde tüller ve perdeler muhakkak yıkanır, çünkü onlar toz tutuculardır. Banyo ve tuvaletler eve girer girmez çamaşır suyu ve diğer deterjanlar (Bu müşterinin bir tercihi varsa ona göre de değişir) Sıkılır ve bekletilir. Ev süpürüldükten sonra bizde kesinlikle vileda yoktur, bizde ev elle silinir. Detaylı süpürme, detaylı elle silme, detaylı toz alma, cam silme, detaylı kapı silme, tüm banyo, tuvalet ve fayans duvarlar deterjanlarla yıkanır. Ev temizliği yaptığımız evlerde en çok duyduğumuz şey müşterilerimizden, ‘siz evi temizledikten sonra evimiz günlerce tozlanmıyor’ oluyor.

Profesyonel ekipmanlarımız ve personellerimiz ile sizlere son derece temiz bir şekilde hizmet vermekteyiz. Müşterimizin isteğine bağlı olarak, temizlik malzemelerimizi de getirebiliriz.

Yine eklemek isterim ki bizim için %100 müşteri memnuniyeti en önemlisidir. Çünkü biz kısa bir sürede bu başarımıza müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde geldik.

Biz sizlerin memnuniyetine ve kaliteli hizmet anlayışımıza özen gösteriyoruz.

Eklemek istediğim bir diğer konu ise Kredi kartı, havale, eft, pos ve taksitli şekilde ödemelerimiz de mevcuttur. Müşterilerimize bu kolaylıkları sağlamak bizim sorumluluğumuzdur.

Biz Hilal Grup olarak, tüm yaşam alanlarınızın temizliğine talibiz ve tüm yaşam alanlarınızın temizliğinin sorumluluğunu almak istiyoruz. Kaliteli bir temizlik hizmeti için bir telefon kadar yakınınızdayız” ifadelerini kullandı.

Hilal Grup Yeni Mahalle, 283. Sokak. No:25 /A Gölcük / Kocaeli adresinde

0262 414 44 43 & 0545 535 92 41 numaralı hatlardan da rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 6 =