Hiçbir Güç Bizi Yıkamaz

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, genişletilmiş ilçe danışma meclislerinde kuruluştan bu yana teşkilata emek vermiş birçok ismin yer aldığına dikkat çekti. Ellibeş, “Biz bu şekilde birbirimize sıkı sıkı bağlı olursak, hiçbir güç bizi yıkamaz” dedi.
DANIŞMALARA YOĞUN İLGİ
AK Parti ilçe danışma meclislerinde geçen hafta yoğun bir tempo yaşandı. Salı günü Karamürsel’de başlayan ve peş peşe Kandıra, İzmit ile Çayırova ile devam eden ilçe danışma meclislerine katılım yine çok yüksek oldu. İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarının teşkilat üyeleriyle bire bir görüş alışverişi yaptığı danışma meclislerinde kuruculardan, önceki dönem yöneticilerine teşkilata emek veren bir çok ismin de yer aldı.

KOLU KIRIK HALDE DANIŞMAYA KOŞTU
Bu isimlerden biri de İzmit kurucu ilçe yöneticilerinden Hasibe Hepdurluk’tu. Meclis üyeliği de yapan Hepdurluk, kısa süre önce talihsiz bir kaza geçirip, kolunu kırmıştı. İzmit ilçe yönetiminin de ziyaret edip, geçmiş olsun dilekleri ilettiği Hepdurluk, danışma meclisine kolu askıda geldi. Yaz ayları olmasına rağmen katılımın bu kadar yüksek olmasından ve teşkilatın özveri göstermesinden çok memnun olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi:

ELLİBEŞ TEŞEKKÜR ETTİ
“9 Temmuz’da başlayan ilçe danışma meclislerimizde en yoğun haftayı geride bıraktık. Bir hafta içinde 4 ilçede peş peşe danışmalarımızı gerçekleştirdik. Her biri en az 3 saat süren bu toplantılarda yalnızca salonların tamamen dolu olması değil, katılımcıların niteliği de önemliydi. Kuruluştan bugüne teşkilatımıza emek vermiş birçok isim danışma meclislerimize katılıp, görüşlerini aktardı. Danışma meclislerimizde bu tablonun oluşması için yaz aylarına rağmen özveriyle çalışan ilçe başkanları ve yönetimlerimizi kutluyorum. Her fırsatta dile getirdiğim gibi, bu şekilde birbirine sımsıkı bağlı olduğumuz sürece hiçbir güç bizi yıkamaz. Türkiye’nin kazanımlarını koruyup, daha ferah günlere ulaşması için AK Parti’nin güçlü olması gereklidir”.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1