hiç bir yere gidemezler BUNA EMİN OLUN!

GÖRÜŞMELERİ YAPTIK

Derince İlçe Teşkilatının Danışma Kurulu toplantısında konuşan Başkan , ile ilgili net konuştu. TÜPRAŞ’ın hiçbir yere gidemeyeceğini söyleyen Büyükakın yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “TÜPRAŞ’la ilgili ilk Pazar günü çıktı. Pazar günü haber çıkar çıkmaz ben Maliye Bakanlığıyla irtibata geçtim. Gereken görüşmeleri yaptım. Pazartesi günü TÜPRAŞ Genel Müdürüyle temasa geçtim. Onarla da iletişime geçtim ve görüşmeleri yaptık.

CİDDİYETLE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

TÜPRAŞ yönetimi genel müdürlüğü götürme konusunda üç yıllık geçmişten gelen bir çalışmaları olduğunu söylediler. Ancak vergi merkezini değiştirme konusunda bir kararlarının olmadığını söylediler. Biz de konunun hassasiyetini söyledik. Ciddiyetle olayın takipçisi olacağımızı ve buna müsaade etmeyeceğimizi söyledik. Bu konuda hassas olmalarını istedik.

BAKANLIK BELİRLEYEBİLİYOR

Umarım böyle bir hata yapıp vergi merkezini değiştirmek gibi bir hata yapmazlar. Ama şunu bilin. İçiniz müsterih olsun. Maliye Bakanlığının vergi dairesinin nerede olacağını yani verginin nereye yatırılacağını belirleme hakkı var. Biz bakanlıkta gerekli tedbirleri aldık. Hiç merak etmeyin hiçbir yere gidemezler.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − = 88