HER BİR GÖLCÜKLÜNÜN HELAL OYUNA TALİBİZ

HER BİR GÖLCÜKLÜNÜN HELAL OYUNA TALİBİZ

 

 

 

Projeleri beğeni topladı

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa süre kala Belediye Başkan Adayları çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Bağımsız Gölcük Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın seçimlere sayılı günler kala mitingini Anıtpark Kent Meydanı’nda gerçekleştirdi. Mitinge katılım yoğun olurken, Aydın’ın projeleri beğeni topladı.

 

Gerçekleştirilen Miting ilk olarak 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra yoğun alkış ve sloganlar eşliğinde kürsüye gelen Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ezgin Aydın, şu konuşmaları yaptı: ‘Sözlerime başlarken, iki yılı aşkın süredir devam eden adaylık serüvenimizde desteklerini her daim yanımda hissettiğim arkadaşlarıma, dostlarıma, aileme ve elbette zor şartlarda olumlu-olumsuz tüm eleştirilere beraber göğüs gerip seçim sürecini birlikte yürüttüğümüz bütün kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Değerli Gölcüklüler; Kolay değil biliyorum; bağımsız aday olmak! Ardınızda siyasi bir kadronun desteği olmadan seçim çalışması yürütmek. Bir ideal uğruna varını yoğunu seferber edip, zor bir mücadeleyi bugüne kadar getirmek elbet kolay değil.Bunca soruna rağmen belediyeyi yönetmeye namzet olanların çözüm üretmek, proje konuşturmak yerine birbirine laf yetiştirmek derdine girdiği bir zamanda çıktık bu yola.’

 

‘Gölcüklü sadece seçimden seçime hatırlanmayı hak etmiyor. Kardeşliğimizi türlü siyasi kimliğimizin önüne alıp, hep birlikte, ayırmadan, kayırmadan herkese adil hizmet için çıktık bu yola. Sizinle beraber bu ilçenin sokaklarını arşınlıyor, aynı havayı teneffüs edip, aynı sorunlarla mücadele ediyoruz. Gölcük, Marmara’nın incisi bir ilçe. Köy yollarımızdan geçmesi bu ilçe için stgratejik bir öneme sahip olan Güney Marmara Anadolu Otoyolu Projesi, maalesef ilgisizlik yüzünden başla güzergahlara yönlendirilmiş ve büyük bir imkan elimizden kaçırılmış. Trafik Sorununun zirvede olduğu ilçe merkezine giden güzergahlardan, İskele Yolu ve Donanma Işıklar mevkii’ndeki Battı-Çıktı projesi ellerine yüzlerine bulaşmış. Çarşı bölgesinde gerçekleştirilmesi gereken Kentsel Dönüşüm Projesi ilgisizlikten elde kalmış durumda. Sokak hayvanlarına yönelik kalıcı bir çözüm getirilemediği gibi, bir arayışın içerisinde de olunamamıştır.”

Aydın, ‘Peki Ezgin Aydın ve genç ekibi 31 Mart’ta Belediye Başkanı seçilirse Gölcük’e ne tür hizmetler getirecek? Şeffaf olmak, ikinci bir ajanda tutmamak bir yönetici için olmazsa olmazdır. İşte bizler ekip olarak Belediyemizin Meclis Toplantılarını ve İhalelerini Gölcüklülerle paylaşacak, kurumsal sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlayacağız. En çok şikayet ettiğimiz hususlardan biri temizlik. Belediye temizlik personeli ilçemizi kuşatacak yeterlilikte yeniden gözden geçirilecek, Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar tertemiz ve çevreci bir belediye anlayışı ile hizmet edeceğiz. Başıboş gezen hayvanları kontrol altında tutacak, sağlık kontrollerini yaptıracak bir tesis kuracağız. Hayvanseverlerle istişare ederek, Allah’ın dilsiz kulları hayvanların aç ve susuz kalmamaları için gerekli önlemleri alacağız.’

Aydın, son olarak, ‘Gölcük Halkı; Sizler yetki verirseniz hizmetinize talibiz, vermezseniz seçimin ertesi günü ocağımızın altını yakıp demli çayımızı satıp, rızkımızı kazanmaya devam edeceğiz. Bizim dünyalık kaybedecek bir şeyimiz yok. Ne koltuk, ne makam, ne nüfuz, ne güç derdindeyiz. İster muhalefet ister iktidar, bizim kimseyle bir husumetimiz olmadı, olmayacak da. Tek derdimiz hizmet, onun da kararını verecek olan aziz Gölcük halkı. Yani biz verilecek her oy için bizden değil, ‘bu insanlar neden bizi terk edip gidiyor, bağımız bir adayı destekliyor’ diyerek, başınızı önünüze koyup kendinizden hesap sormanız gerekir. Ben ve ekibim partili partisiz her bir Gölcüklünün helal oylarına talibiz’ diyerek konuşmasını tamamladı. Aydın, konuşmasının ardından Mitinge katılanlar ile toplu fotoğraf çekilerek, teşekkürlerini iletti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 8 =