HAYDİ GÖLCÜK BU ÇAĞRI SANA

 

 

 

Gölcük Sivil Toplum Kuruluşları Birliği oluşturan yaklaşık 30 STK, Suriye’de Beşar Esed rejiminin kuşatmasındaki Doğu Guta için stant kurarak yardım çağrısında bulundu. Açıklamayı yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, “Bölgeye en temel ihtiyaç maddesi un göndermek için bu kampanyayı düzenlediklerini dile getirdi.

 

 

Suriye’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Özellikle de şuan Doğu Guta’da. Gölcük Sivil Toplum Kuruluşları birliği buna dikkat çekmek için Çarşamba pazarında bir basın açıklaması düzenledi ve açılan stantta vatandaşlar yardım kutusuna bağışlarını attı. Açıklamayı yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, burada yaptığı konuşmada, Doğu Guta’da bir insanlık dramı yaşandığını söyledi.

“EN TEMEL İHTİYAÇ MADDESİ UN İÇİN”

Burada yaşananlardan başta kadın ve çocuklar olmak üzere sivillerin zarar gördüğünü ifade eden Tuncer, “Doğu Guta’da bombalar yetmezmiş gibi zehirli gazla bebekleri katlettiler. Bizler de Hazreti İbrahim’in ateşini söndürmeye çalışan karınca misali Doğu Gutalı kardeşlerimiz için bir araya geldik. En temel ihtiyaç maddesi olan un ihtiyacına bir nebze olsun destek olabilmek için bir yardım kampanyası düzenledik. 1 çuval un sadece 63 TL. 20 Nisan Cuma gününe kadar kampanyamız devam edecek. Bu süreç içerisinde destek vermek isteyenler banka hesap numarasından yardım yapabilir.” diye konuştu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 30 =