Harb-İş’de Toplu iş sözleşme hazırlıkları başladı

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinde yönetim denetim disiplin temsilciler ve danışma kurullarıyla TİS taslağının son şekli verildi toplantıdan sonra Gölcük Belediye Başkanı Sezer de Gölcük’teki projeler hakkında bilgi verdi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesinde geçtiğimiz gün Sendika binasında Covid-19 salgın önlemleri ile daha önce üyelere dağıtılan ve görüş ve taleplerinin yazıldığı anketler gerek temsilciler, kurul üyeleri gerekse yönetim kurulu tarafından incelenmiş olup dünkü toplantıda şube taslağının son şekli verilip genel merkeze gönderildi.

Yapılan toplantıda Sendika Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi yapılacak Toplu İş Görüşmelerinin üyelerimiz lehine kazançlı geçmesini diliyoruz dedi. Korkut Gökbayrak Toplu İş Sözleşmesi sürecinde gerek Genel Merkez, gerekse Türk-İş’in alacağı karar ile her türlü mücadeleye hazır olduklarını bildirdi.

Sendika binasında yapılan Toplu İş Sözleşmeleri toplantısında Danışma kurulu değişimi de yapılırken  51 fabrika Mehmet Sıddık Aktaş’ın  yerine Ahmet Aydın, 500 Müdürlüğü’nden Serkan Yılmaz’ın yerine Mert Çalım, 31c Emre Özen’in yerine Mevlüt Çetin, 56 fabrika Recep Sapmaz’ın yerine Arif Çınar getirilirken Sendika Başkanı ve yönetimi yeni göreve gelen arkadaşlarına görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Sendika binasında yapılan danışma kurulunun bitiminden sonra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer iştirak etti Sezer Gölcük’te yapılan hizmetler, yeni projeler hakkında bilgi verirken ve soruları cevaplandırdı Korkut “Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de Gölcük’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3