Hanım ağa tutuklandı

Gölcük’de, fuhşa yer temin ederek aracılık yaptığı iddiası ile gözaltına alınan ‘hanım ağa’ lakaplı İ.S (49) tutuklandı. Kendisi ile beraber çalıştığı ileri sürülen sevgilisi K.U (31) ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı

Gölcük’de bazı vatandaşlar, polisi arayarak ‘Hanım ağa ‘ lakabı ile tanınan ve daha önceden kendisi de fuhuş yapan İ.S (49)  isimli kadının, sevgilisi olan K.U(31) ile birlikte fuhşa aracılık ederek yer temininde bulunduklarını ihbar etti. Ayrıca fuhuş yapmak istemeyen ve kendilerinden ayrılmak isteyenleri silahla tehdit ederek zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şahıslar ile ilgili Kocaeli  İl Asayiş  Şube Müdürlüğü  Ahlak  Büro Ekipleri operasyon başlattı.  Takip esnasında, 2 defa ev değiştiren şüpheliler hakkında somut delillere ulaşan polis ekipleri, geçtiğimiz Salı günü operasyon için düğmeye bastı.

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

Gölcük Şehitler Mahallesinde  düzenlenen operasyonda, referans  isim alarak fuhuş  yaptırdıkları  iddia edilen İ.S(49) isimli kadın  ve K.U(31) isimli  sevgilisi olan erkek şahıs gözaltına alındı. K.U isimli şahısın üzerinde birde ruhsatsız silah ele geçirildi. Sorguda suçlamaları kabul eden  her iki şahıs  biten işlemleri  sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi. İ.S tutuklanırken, erkek arkadaşı  K.U adli kontrol ile serbest kaldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =