Hakkımı Helal Etmiyorum

Kocaeli’nin en çok okunan gazetelerinden En Kocaeli Gazetesi yazı işleri müdürü ve kentimizin son zamanlarda yetişen başarılı gazetecilerinden Furkan Çalışkan 15 Temmuz sonrası yaşadığı mağduriyeti bir kez daha dile getirdi. Çünkü ben haklıyım ve mağdur edildim. Utanması gereken ben değilim sözleriyle yaşadığı haksızlık yüzünden, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden malum kişiye hakkını helal etmediğini yüksek bir sesle yazdı. Başarılarıyla ve kişiliğiyle takdir ettiğimiz genç gazeteci meslektaşımızın dileğimiz sesinin duyulmasıdır.

İşte Furkan Çalışkan’ın yazısı;

Tüm mal varlığını akrabalarının üzerine kaçırarak mükellef bir hayat süren Şenol Çiçek 15 Temmuz darbesinden sonra yargılandı ve beraat etti. Sıfırdan inanılmaz bir şekilde büyüyerek hala hayat standartlarında en ufacık bir değişiklik olmayan bu şaibeli herif harika bir hayat sürmeye devam ederken darbeden sonra kapatılan Manşet Kocaeli Gazetesinde ekmek parası çalışan ben ve arkadaşlarım KOD 36 damgalandık. Kimi gazeteci arkadaşlarımız bugün o gazetede çalıştığını söylemeye dahi imtina ederken ben en ufacık bir tereddüt dahi etmeden bunu her zaman dile getirdim ve getirmeye devam edeceğim. Çünkü ben haklıyım ve mağdur edildim. Utanması gereken ben değilim. Benin heybem boş, dolular düşünsün.

Ben bugün KOD 36 ile fişlenip hiçbir devlet işine giremez hatta İŞKUR’dan bile sigortam yapılamazken bunları yaşamamıza vesile olan ve on binlerce liramızın üzerine konan Şenol Çiçek İsimli şahsa hakkımı helal etmiyorum. Ve bizi işlemediğimiz bir suçla yargılamadan cezalandıran devlet kademesinden kim varsa hepsine hakkım haramdır.

Bu işi çözmek için gram mücadele etmeyen güç sahiplerine de hakkım helal değildir.

Devletim var olsun, ama bu haysiyeti bozukların iki cihanda da elim yakasında olacak.

Dün sevdiğim bir ağabeyimin de dediği gibi;

Hile oyunu kazandırır ama kaderi değiştirmez.

Hepinizle bir gün elbet hesaplaşacağız.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2