HAKAN ÖZSOY, Huzurevi’ndeki Büyükleriyle iftar Yaptı

Kentimizin genç ve başarılı iş insanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hakan Özsoy, huzurevinde ki büyüklerimizi iftarda ağırladı.

AK Parti’nin Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hakan Özsoy, Kocaeli Huzurevi’nde yaşayan Huzurevi sakinlerini iftarda ağırladı. Kasaphan’da gerçekleştirilen iftarda huzur evi sakinlerinin yüzü güldü. Çünkü Huzurevi sakinleri Hakan Özsoy’u tanıyorlardı. Bu buluşma yıllardır süregelen bir buluşmaydı. Onlar ilk kez iftar sofrasına beraber oturmamışlardı aslında. Ellerini öpüp hayır dualarını alan genç ve başarılı iş insanı ve milletvekili aday adayı   Özsoy, Huzuerevi sakinlerini ve sakinlerde Özsoy’u oldukça fazla tanıyor ve seviyorlardı.

‘EN DEĞERLİLERİMİZ HUZUREVİ SAKİNLERİMİZ’

Özsoy, kendisine teşekkür eden Huzurevi sakinlerine ‘Değerli büyüklerimiz olarak sizleri iftarda ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Büyüklerimizin yüzünü güldürmek benim için çok önemli. En değerlilerimiz Huzurevi sakinlerimizi iftarda misafir etmenin mutluluğunu yaşıyorum. ” ifadelerini kullandı.

HAKAN ÖZSOY KİMDİR?

Hakan Özsoy, 1991 Niğde doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Dış Ticaret, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini okuyan Özsoy, Kocaeli Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. 2020’den bu yana AK Parti İl yönetiminde yedek yönetim kurulu olan Özsoy, çeşitli STK’larda başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri de bulunuyor.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 39 = 41