HAFIZALARDAN HİÇ SİLİNMEYEN BAŞKAN AYAZ’A ALKIŞLAR!

Derince ’de bulunan İl Emniyet Müdürlüğünün Başiskele’ye taşınması Kocaeli’de şuan manşetlerde en önemli haberlerden biri olma niteliği taşıyan haberdir.

Bu başarının arkasında ki başkan ise, hayır şuan hali hazırda görevine devam eden başkan değil,  Başiskele’yi baştan yaratan, büyük yatırımları, otelleri özel okulları hastaneleri ilçeye çeken ve büyük yatırımların öncüsü olmuş  Başiskele’nin ve Kocaeli’nin hafızalarından hiç silinmeyen, insana dokunabilen, gönüller kazanan başkanı Hüseyin Ayaz’dır.

Başiskele Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Ayaz’ın hibe ettiği 40 dönüm üzerine inşa edilen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Binası şüphesiz Başiskele’ye ayrı bir değer katacaktır.

Hüseyin Ayaz döneminde  Başiskele kentimizin en önemli cazibe merkezi haline gelmişti. Başiskele inşaat sektörünün yatırım yapmak için sıraya girdiği bir ilçe olmuştu.  Sezar’ın hakkı Sezar’a, Başiskele bir cazibe merkezi ve bu şehri bugünlere getiren de Hüseyin Ayaz’dır.

Tabi ki şehrin ahde-vefası Ayaza’a bitmemiştir. Çok duyuyoruz hatta o bölgenin etkin isimlerinden  Hüseyin Ayaz’ı arıyoruz diyorlar. Personel bile belediye çalışanları  Ayaz başkanımız çok başkaydı diyorlar.

Belediye başkanlığı her zaman söylerim insana dokunmaktır. İsmail amcanın evladı olmak, Fatma teyzenin oğlu olmaktır.

Bir şehri ne kadar benimsersen o şehir de seni o kadar bağrına basar. Benim izlenimlerime göre Hüseyin Ayaz’ı Başiskele hiç ama hiç unutmamış.

Şuan da görevde olmayan Ayaz’ın da, şehrine katkıları ve faydaları hala devam etmektedir. Böyle başkanlarda her zaman nerede olursa olsunlar görevde veya değil her zaman alkışlanmalıdır.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + = 16