GÜNLÜK 1200 TIBBİ MASKE VE KORUYUCU TULUM ÜRETİLİYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI DESTEKLEMEYİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs’e karşı verilen zorlu mücadelenin en ön safında cesaretle yer alan ve fedakârca, cansiperane bir şekilde gayret gösteren kıymetli sağlık çalışanları için, Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Gönüllü Öğretmenlerle, günlük olarak maske ve koruyucu tulum üretimine aralıksız devam ediyor.

GÜNLÜK 1200 TIBBİ MASKE VE KORUYUCU TULUM ÜRETİLİYOR

Bu kapsamda, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde üretime devan eden Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Gönüllü Öğretmenleri, günde 1200 tıbbi maske ve koruyucu tulum üretiyor. Üretilen maske ve koruyucu tulumlar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne teslim ediliyor.

“DAYANIŞMA, BİRLİKTE VE BERABERLİK İÇİN BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korona Virüs’e karşı verdiğimiz zorlu mücadelenin en ön safında cesaretle yer alan ve fedakârca, cansiperane bir şekilde gayret gösteren kıymetli sağlık çalışanlarımız için, Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Gönüllü Öğretmenlerimizle, 1200 tıbbı maske ve koruyucu tulum üretimine aralıksız devam ediyoruz. İlk günden bu yana gönüllü olarak yaptıkları bu hizmetten dolayı kadınlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle; dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bu süreci atlatacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 + = 91