GÜNEŞİN TOPRAĞA ULAŞAMADIĞI YER: “ERİKLİTEPE”

GÜNEŞİN TOPRAĞA ULAŞAMADIĞI YER: “ERİKLİTEPE”

Gölcük Belediyesi’nin Samanlı Dağları’nda, kayın ağaçları içerisindeki bulunan doğal yaşam alanı, “Erikli Tabiat Parkı” Yaz aylarında olduğumuz bugünlerde de bir başka güzel. Hayatınızda çokta görme fırsatını bulamayacağınız bir dinlence yeri olan Eriklitepe Tabiat Parkı’nda, ailenizle birlikte harika zaman geçirebilirsiniz.

KAYIN AĞAÇLARI ARASINDA

Şehir ve iş hayatının yorucu atmosferinden tamamen kurtulup, ailenizle mutlu zaman geçirmenize olanak sağlayacak olan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı; doğal yapıya uygun olarak dizayn edilirken, her türlü rahatınız da düşünüldü. Kayın ağaçları yapraklarının kapladığı zeminiyle, doğanın tüm renklerini içerisinde barından Erikli Tabiat Parkı Tesisleri siz misafirlerini bekliyor.

NE GİBİ HİZMETLER VAR?

Günlük ve uzun süreli tatil yapabileceğiniz bungalov tipi evleri içinde barındıran tesiste; restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı bulunuyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde ailenizle birlikte 5 kişi gönül rahatlığıyla kalabilir, mutfak araç gereçleriyle yemeğinizi, isterseniz de mangal keyfi yapabilirsiniz. Restoranında ise özel olarak hazırlanmış, leziz yemeklerden oluşan bir mönü sizleri bekliyor.

ÇADIRINIZI KURUP KAMP YAPABİLİRSİNİZ

Bunun yanı sıra Erikli Tepe Tabiat Parkı’nı günlük olarak da ziyaret edebilir, aileniz ve sevdiklerinizle özel olarak hazırlanmış alanda piknik yapabilirsiniz. Eğer arzu ederseniz çadırınızı kurup, kamp ateşinizi de yakarak gece de konaklayabilirsiniz. Kampınızın sorunsuz geçmesi için tüm ayrıntılar düşünülmüş durumunda.

ERİKLİTEPE’YE NASIL GİDİLİR?

Şehrin keşmekeş ve gürültülü atmosferinden kurtulup, tertemiz havası ve muhteşem doğasıyla sizleri bekleyen Eriklitepe Tabiat Parkına ulaşımda çok kolay. Park; Kocaeli şehir merkezine 30 km, Gölcük merkeze ise yaklaşık olarak 15 km mesafededir. Eriklitepe Tabiat Parkı’na gitmek için Gölcük İhsaniye Mahallesi’ne ulaştığınızda ise sizi muhteşem doğal güzellikler arasında geçecek bir yolculuk bekliyor. Bu yolculuk bittiğinde de biz eminiz ki; hayatınızda çokta görme fırsatını bulamayacağınız bir dinlence yeri olan Eriklitepe Tabiat Parkıyla buluşacak, hayallerinizi süsleyecek bir doğal güzellik ile baş başa kalacak ve unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

Rezervasyon ve Ayrıntılı Bilgi için: 0 538 045 80 00

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − 10 =