’GÜÇLÜ BİR ADAYLA YERELDE DE VARIZ’’

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimi dün akşam haftalık toplantısını  parti binasında gerçekleştirdi. Aynacı açıklamasında yerel seçime güçlü bir adayla yola çıkacaklarını dile getirdi ve “Gölcük için en iyi alternatif parti biz olacağız” dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı haftalık basın açıklamasında, ‘’24 Haziran da henüz 8 aylık bir parti olarak katıldığımız ilk seçimlerde halkın teveccühünü kazandığımızı düşünüyoruz.Yapılan tüm engellemeler , bizleri yok sayma istemeleri  halk tarafından karşılık bulmadı ve Gölcük’te 3. Parti konumuna geldik.Halkın bu gücünü arkamızda hissederken aynı zamanda üzerimize düşen görevlerin de farkındayız. Bu düşünceyle yerel seçimler için kolları sıvadık.’’

GÖLCÜK DEĞİŞEN VE GELİŞEN DÜNYA’YA UYUM SAĞLAMALI

Başkan Aynacı sözlerinin devamında, ‘’Gölcük hepimizin ortak paydası. Kimimizin doğduğu, kimimizin doyduğu yer. En önemlisi  hepimizi bir arada tutan değerdir. Mozaiktir Gölcük: Her kesimden insanın artık daha mutlu yaşaması gereken bir yer. Bu bölgenin insanları bunu hak ediyor. Bugüne kadar geçmişteki tüm belediyelerin yaptıkları yatırımlar için kendilerine içten teşekkürlerimi sunuyorum ama artık Gölcük daha vizyoner bir kent kimliği kazanmalıdır.Değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, bu şehrin insanının ihtiyaçlarına cevap verecek bir kente ihtiyacımız var.

DAHA ŞİMDİDEN BAŞVURULAR GELMEYE BAŞLADI

Başkan Aynacı son olarak, ‘’Biz İYİ Parti olarak bu vizyonu taşıyan bir aday ile yola çıkacağız.Daha şimdiden başvurular gelmeye başladı. İlçe yönetimimiz ile birlikte bu süreçte gelen adaylıkları değerlendirmeye başladık.Bilindiği gibi partimiz şu an en önemli alternatif durumda iken kimsenin şüphesi olmasın ki yerel seçimlerde de Gölcük için en iyi alternatif parti biz olacağız. Projelerimizle bu konudaki ciddiyetimiz anlaşılacaktır.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

78 − 68 =