Gönül, “Kadınların fikirleri başımızın tacı olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül seçim programları kapsamında sık sık kadınlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor

Gönül, “Kadınların fikirleri başımızın tacı olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Bekirdere, Tavşantepe, 28 Haziran, Malta, Ayazma, Tepeköy ve Yeşilova Mahalleleri’nde ikamet eden kadınlar ile bir araya geldi. Nebi Güdük Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa başkan adayı Gönül’ün yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları da katıldı. Kadınların ilgisinin yoğun ilgisine teşekkür eden başkan adayı Gönül yaptığı açıklamada, “Kadınların düşünceleri ve fikirleri her zaman başımızın tacı olacak” dedi.

İNSANLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
Program kapsamında açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Kadınların heyecanını ve gücünü arkanıza aldığınız zaman sırtınız yere gelmez. En büyük hedefimiz İzmit’i hizmet halkasından mahrum bırakmamak. Gelmiş geçmiş, İzmit için taş üstüne taş koyan ne kadar insanımız var ise hepsinden Allah razı olsun. Çıktığımız bu yolda hedefimiz hizmet, rotamız milletin rotasıdır. Çok çalışacağız. İnsanlarımızın iyi gününde kötü gününde her daim yanında olacağız” şeklinde konuştu.

MUTLAKA KAZANACAĞIZ
Konuşmasına devam eden başkan adayı Gönül, “Bizim işimiz hizmet. Vatandaşımızın İzmit’teki dertleriyle dertlenmek. Bu şehire bir mimar ve kadın eli değecek. Kadınların düşünceleri ve fikirleri her zaman başımızın tacı olacak. Sosyal ve kültürel alanlarda da bu şehri nasıl geliştirebileceğimize bakacağız. Ben sizlere güveniyor ve inanıyorum. Çok çalışacağız ve Allah’ın izni ile mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =