“GÖNLÜ BİZİMLE OLAN HERKESE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ilçemize gelerek, İlçe Başkanı İdria Alp ile birlikte gençlik kolları eski başkan ve yöneticileriyle Çamlıca Kafe’de buluştu. Buluşmaya ilgi büyük olurken, Yılmaz ve Alp, 24 Haziran’da kazanılacak yeni bir zafer öncesi herkese büyük görevler düştüğünü dile getirdi.  

 

 

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ilçemize gelerek, İlçe Başkanı İdria Alp ile birlikte gençlik kolları eski başkan ve yöneticileriyle Çamlıca Kafe’de buluştu. Toplantının ev sahipliğini AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi yaparken, katılımın çok yoğun olması Yılmaz ve Alp’i memnun etti. “Sevgi Buluşması” adı verilen programda eski başkan ve yöneticilere 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatıldı.

“BİR OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ”

Alp yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyet tarihinin belki de en önemli seçimine gidiyoruz. 16 yıl 12 seçimdir sürdürdüğümüz başarımızı ülkemizin geleceği, tüm mazlum halkların umudu olmaya devam etmek için sürdüreceğimize yürekten inanıyorum. Bu noktada siz gençlere her zaman olduğu gibi bugünde büyük görevler düşüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçilme yaşını 18’e düşürerek sizlere olan güvenini her zaman göstermiş bir liderdir. Ben yeni oy kullanacak gençlerimizden de partimize büyük bir desteğin geleceğini düşünüyorum. O gençlerle iletişim kurmamızda sizlerde destek olmalısınız. Seçime 43 gün kala seferberlik zamanlarındayız. Bu saatten sonra gönlü bizle olan tüm kardeşlerimiz dert edinmeli ve bir olmalıdır. Zaman, görev verme zamanı değil, göreve talip olma zamanıdır. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi. Alp ayrıca Gölcük’e gelerek bu buluşmaya katılan Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a da teşekkürlerini iletti.

“GENÇLERİMİZ BİZE GÜÇ KATIYOR”

Milletvekili Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Bugün Gölcük’te sizlerle bir araya gelmeden çok mutluyum. Ülkemiz için çok önemli ve tarihi bir seçim sürecinin içerisindeyiz. Parti olarak gençlerimizin ve teşkilatlarımızın enerjisi, dinamizmini, bütün heyecanı bizim için her zaman itici güç olmuştur. Bu 16 yıllık parti geleneğimizde de her zaman böyledir. Onun için AK Partili her bireye bugün büyük görevler düşüyor. Ben ilgiyle görüyorum ki, gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız artık siyasete, devlet meselelerine, ilgi duymaya başladı. Halkımız teknolojiyi en iyi şekilde kullanıyorlar. Bu noktada gençlik kollarımız aktif bir siyasi tarz izleyerek bu enerjiyle iktidarımızın sürmesinde bize güç katacaktır. Bu inançla bu toplantıya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından bir süre sohbet edildi ve ardından toplantı son buldu.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 27 = 31