GONCAGÜLLER’DE COŞKULU KUTLAMA

Gölcük Goncagüller Anaokulu öğrencileri Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli ve coşkulu bir törenle kutladı.
Gölcük Goncagüller Anaokulu okul bahçesinde gerçekleştirilen programa okul müdürü Melek Çolak, müdür yardımcısı Hanife Ofli, sınıf öğretmeleri Yasemin Demir, Figen Yiğit, Nurten Yücel, Hülya Batu, Fatma Gök ve öğrenci velileri katıldı.
OKUL MÜDÜRÜ MELEK ÇOLAK MİNİKLERE SESLENDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Okul Müdürü Melek Çolak’ın açılış konuşması gerçekleştirdi. Okul müdürü Çolak; Çocuklarımız, yarınlarımız. İnanıyorum ki bugün hepimiz coşku doluyuz.  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki sizler yarını bugünden güzel , bugünden daha yaşanılır kılacaksınız. Unutmayın ki, sizler bu dünyanın gerçek sahipleri, sizler soylu bir geçmişe sahip geleceğimizsiniz.  İnanıyorum ki sizler hep yıldızlı başarılarla yürüyeceksiniz uygarlığın ve barışın yolunda.
Atatürk size güvendi. Biz de güveniyoruz.  Sizin göreviniz bu güveni boşa çıkarmamak…
Gördüğünüz her yerde Atatürk’ün resmine bir bakın. Göreceksiniz ki, O size bakıyor. O, sizi izliyor…
O, bu ülkenin aydınlık yarınları için size güveniyor…
Ben, her birinizin yüzünde aydınlık bir gelecek görüyor ve het birinizi sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.
MİNİKLER İZLEYENLERE SICACIK RENGARENK ANLAR YAŞATTI
Konuşmanınardından minikler sahnede hazırladıkları dans gösterilerini gerçekleştirdiler. Şiirlerle ve etkinliklerle devam eden programda, minikler izleyenlerine sıcacık Rengarenk anlar yaşattı.
Sınıf öğretmelerinden Yasemin Demir, öğrencileri ile birlikte Yer gök inlesin. Bu sesi dinlesin. Hep seninleyiz. TÜRKİYE şarkısı eşliğinde minikleriyle izleyenlere tarifsiz duygular yaşattılar.
Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda miniklerin gösterilerini büyük bir ilgiyle takip eden veliler, programda hem eğlendiler hem de duygusal anlar yaşadılar.
Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 39 = 45