GÖLCÜK’ÜN YENİ KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI

Önceki dönem Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir’in vefatından sonra Adana Sarıçam ilçe kaymakamı olarak görev yapan Müfit Gültekin, Gölcük Kaymakamı olarak göreve başladı.

GÖLCÜK KAYMAKAMI MÜFİT GÜLTEKİN KİMDİR?

07.05.1977 tarihinde Ankara ili Polatlı ilçesinde doğdu ve ilk-orta öğrenimini Polatlı’da tamamladı. Ankara Gazi Teknik Lisesini bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mardin Artuklu Üniversitesi Tarih Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.
Yozgat Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. İngiltere’de Londra Middlesex Üniversitesinde 1 yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı. 3 yıllık staj ve eğitim sürecinden sonra sırasıyla; Bursa / Büyükorhan Kaymakamlığı, Kilis / Elbeyli ilçesi Kaymakamlığı, Mardin Vali Yardımcılığı, Mardin / Yeşilli Kaymakamlığı, Balıkesir / Savaştepe Kaymakamlığı, Osmaniye / Bahçe Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2020/362 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adana’nın Sarıçam Kaymakamlığında görev yaptı.  Gölcük Kaymakamına atanan Müfit GÜLTEKİN evli ve 2 çocuk babası olup, eşi Gül Hanım felsefe öğretmenidir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)