GÖLCÜK’ÜN SEVİLEN İSMİ LÜTFÜ YILMAZ ADAY ADAYI OLDU

Gölcük’ün tanınan ve sevilen simalarından olan Kaymakamlık Yazı işleri müdürlüğünden emekli Lütfü Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurunda bulundu.

BAŞKAN UZUNER; ‘LÜTFÜ ABİMİZ BİZLERE GÜÇ VERMİŞTİR’

CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner; ‘Çok kıymetli Lütfü abimizi CHP’ye üye yapmanın ve birlikte yol yürümenin mutluluğunu yaşıyoruz. 40 Yılı aşkın kamu görevinin yaklaşık 30 yılını şehrimizde ifa eden Yılmaz, 1992 Depreminin ardından Gölcük’e yerleşerek, adeta Gölcüklü olmuştur. Lütfü Yılmaz’ın, varlığı CHP örgütüne güç vermiştir. Yılmaz, Gölcük’te birçok kişiye dokunmuş çok sevilen bir isimdir. Varlığı bizlere güç ve kuvvet vermiştir. Bizim yönetim anlayışımız her zaman adalet üzerine olacak. Ve bizde Gölcük’te,  Özgür ile olur’ dedik’ dedi.

YILMAZ; ‘AMACIMIZ ÇOK SEVDİĞİMİZ GÖLCÜK’E HİZMET ETMEK’

Bugün CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’nda başvuru evraklarını teslim eden Lütfü Yılmaz, “Mücadele gücü ve değişime olan inanç ile doğru bildiğim yolda ve uğurda, var gücümle Gölcük’e hizmet edebilmek adına bugün Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Meclis Üyeliği aday adayı olarak başvurumu yaptım.

Amacımız çok sevdiğimiz Gölcük’ümüze hizmet etmek. Gölcük’e, hayırlı olmasını dilerim.” Diye konuştu.

ÖZGÜR YILMAZ; ‘LÜTFÜ ABİ BABA OCAĞINA HOŞ GELDİN’

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz; ‘Lütfü abimiz ile aynı çatı altında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Benim çocukluğumu biliyor. Gölcük’ün abisi. Meclis üyeliği ve partimize üyeliği ile  gurur duydum. Uzun süredir görüşüyoruz. Bugün açıklamak istedik. Bu kente kim yaşıyorsa herkes taşın altına elini koymalı. İnsanları 50 yıl öncesi Gölcük e özlemi var. Biz halkımızla birlikte bunu bitireceğiz. Biz gerçekten adaleti ve huzuru için çalışacağız Lütfü abi baba ocağına hoş geldin” dedi.

İŞERİ; ‘BELEDİYEYİ ALACAĞIZ’

Partinin ağabeyi konumunda olan İsmet İşeri, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin seçimleri kazanması için tüm gücüyle çalışacağız. Turan abi ve şahsımla denenen kıl payı kaybedilen seçimi bu sefer inanıyorum ki adayımız Özgür Yılmaz’la kazanacağız. Lütfü Yılmaz, bu şehir için çok kıymetli bir isimdir. 30 yıl bu şehre hizmet etmiş ve arkasında da güzel bir isim bırakmış önemli bir insandır. Seveni çoktur, gelişi partimize güç vermiştir. Sevgili Yılmaz’a, Gölcük Belediye Meclis Üyesi aday adaylığında ve sonrasında ki tüm görevlerinde başarılar dilerim’ dedi.

Haber: Tuğba Zeren

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − = 50