GÖLCÜK’ÜN, KADIN ESNAFLARI İFTARDA BULUŞTU

Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi’nin, dostlarını buluşturduğu Gölcük’ün kadın esnaflarının iftarı, bu yıl ilçemizin gözde mekanlarından  Aşiyan’da gerçekleşti. İlçemizin kadın esnafları,  iftarda bir araya gelip, oruç açtılar.  Geleneksel olarak 6 yıldır, gerçekleştirilen iftar adeta dostların buluşması gibiydi.

İlçemizin kadın esnafları yine büyük bir organizasyonla iftarda buluşup birlikte oruç açtılar. Organizasyonu her sene olduğu gibi ilçemiz tanınmış bayan esnaflarından Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi gerçekleştirdi. Gölcük’te bayanların vazgeçilmez ve uğrak yeri olan Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi, Gölcük’ün tanınmış ve  başarılı bayan esnaflarını ilçemizin gözde mekanı Aşiyan’da buluşturdu.

HEP BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTILAR

Geleneksel olarak 6 yıldır, gerçekleştirilen iftara bu yıl katılım yine yüksek oldu. Yemekte Gölcük’ün çalışkan, başarılı esnaf kadınları vardı. Bu beraberlik içerisinde Ramazan ayında esnaflar birlikte oruçlarını açtılar. Gölcük’te ki kadın esnafların birlik, beraberlik ve dayanışmalarına ilçemiz bir kez daha şahitlik yapmış oldu.

BÖREKÇİ KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Katılım için teşekkür eden, Işıltılı Azra Butik’in sahibi Işıl Börekçi, “gelenekselleşen iftarımızın 6.sını da görmeyi bize nasip eden Rabbim, bize bu sene Ramazan Bayramını’da görmeyi nasip etsin” dedi. Bir daha ki  sene daha büyük bir aile olarak hep birlikte olmak dileği ile diyerek, katılımların dan dolayı esnaf bayan arkadaşına teşekkür etti. İftar sonrası Aşiyan’ın, eşsiz manzarasında, çay sohbeti yapan esnaflarımız adeta enerji topladılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 41 = 50