GÖLCÜK’ÜN HER SOKAĞINDA “AK GENÇLİĞİN“ İZİ VAR

Gölcük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yöneticileri, iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikram etmeye devam ediyor.
BU ŞEHRİN HER SOKAĞINDA “ AK GENÇLİĞİN “ İZİ VAR
AK Gençler, ‘İftara 5 Kala’ etkinliği ile Gölcük’ün her sokağındalar.
Sadece çarşı merkezinde değil, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları başkanının ifade ettiği gibi ‘Bu şehrin her sokağında AK Gençliğin izini bırakıyorlar.
Evet tabi ki vatandaşa o anda yetişemeye çalışan o gençlikte oruçlu fakat iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık su, hurma ve kek ikramında bulunuyorlar.
‘İftara 5 Kala’ etkinliği hakkında bilgi veren AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, “İftara 5 kala programını icra ediyoruz. İftara geç kalan vatandaşlarımıza hazırladığımız paketlerimizi ikram ediyoruz.
Ramazan ayının bereketini, mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunarak paylaşıyoruz.
Bugün kü programımızda bizlere Gölcük AK Parti İlçe Başkanım Çetin Seymen eşlik etti. Kıymetli başkanımızla İftara geç kalan vatandaşlarımıza hazırladığımız paketlerimizi ikram ettik. Başkanımızın varlığı bizlere güç ve kuvvet verdi.” İfadelerini kullandı.
Gölcük’lüler kendilerine uzatılan iftariyelikleri alırken AK Partili gençlere teşekkür etti.

Haber; Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 + = 59