“GÖLCÜK´ÜN HER KESİMİ SÖZ SAHİBİ OLACAK”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Yerel seçimlerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve ekibi Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçim ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Gölcük halkı rahatlamak için İzmit’e gidiyor diyen İşeri “Gölcük’ün her kesimini ayırt etmeden benimsiyor, yönetimde de her kesimin söz sahibi olmasını istiyorum.”dedi.

GÖLCÜK´Ü BİR UÇTAN DİĞER UCA TANITACAĞIZ

Sözlerine devam eden İşeri “Hayvancılık azaldı, çiftçilik neredeyse bitti diyebiliriz. Turizm alanında da yapılan projelerin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Ulaşlı da oturan bir kardeşim belki hiç Ayvazpınar’ı görmedi ya da tam tersi Ulaşlı’nın yukarı taraftaki güzelliklerini bilmeyen Hamidiyeli bir kardeşim var. İşte bizlerde Gölcük’ün bir ucundan öbür ucuna olan o eşsiz doğa alanlarına zarar vermeden tüm halkımızla buluşturmak, tüm kültürleri tanıtmak istiyoruz. Hayvancılığında tarımında turizminde her alanda yükseltim ilçemiz adına bir marka değeri haline getireceğiz”

YÖNETİMDE HER KESİMİN SÖZ SAHİBİ OLMASINI İSTİYORUM

İşeri “Gölcük’ün bütün dinamiklerine hakim, yönetme donanıma, bilgisine ve becerisine sahip, kentle bütünleşmiş bir yapıyı kimde görüyorsanız tercihinizi o doğrultuda yapmanızı rica ediyorum. Herkesin farklı bir siyasi görüşü var ancak bu genel bir seçim değil. Önemli olan siyasi düşüncenizi bir kenara bırakarak tercihlerinizi bu yönde yaparsanız inanın pişman olmadığınızı göreceksiniz. Tabi bir dernek olarak siyasi faaliyet gösterip açıklama yapmanızı istemeyiz. Ancak şahsi düşüncelerinize talibiz Gölcük’ün her kesimini ayırt etmeden benimsiyor, yönetimde de her kesimin söz sahibi olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

UZUNER, BAŞARILAR DİLEDİ

İşeri’den sonra sözü alan Dernek Başkanı Ergün Uzuner “İsmet İşeri Gölcük’te hatır gören isimlerden birisidir. Dürüstlükten şaşmadan her zaman insanlara yardımcı oldunuz. Olası belediye başkanlığınızda da adil bir yönetim anlayışı içerisinde olacağınızı biliyoruz. Ancak dernek yapısı olarak her siyasi kesime eşit mesafede durmak zorundayız. Bizler çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 − = 48