GÖLCÜK’ÜN GÜZELLİĞİ VE GELECEĞİ İÇİN HAYALLER KURDUK

AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük’te seri ziyaretlerde bulundu. AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve üyelerine yaptığı iadeyi ziyarette, “Gölcük’te olduğum için mutluyum ve Gölcük Donanmamızla bütünleşmiş güzel bir ilçemizdir” dedi.

AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük’te seri ziyaretlerde bulunda. Ziyaretlerden ilki İlçemizde uzun bir zamandır başarılı olarak hizmet veren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tüle ve üyelerini Dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe başkanı Çetin Seymen, AK Parti ile Eski İlçe Başkanı Sedat Yücel, ve parti yönetimi hazır bulundu.

HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ
Ziyarette konuşan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü; “öncelikle bizleri burada ziyaret ederek ve bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Uzun zaman bir süre içerisinde Gölcük Belediye Başkanımız olarak ilçemize büyük hizmetler verdiniz. Bu gün ise ilimiz genelinde hizmet veriyorsunuz. Kocaeli, Gölcük hizmetleri için bizde her zaman sizlere destek vereceğiz” dedi. 

KENDİ İLÇEMDE OLMAKTAN MUTLUYUM
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş  “Uzun zamandan bu yana ilçemize gelemiyoruz ama Belediye Başkanımız Ali Yıldırım  Sezer, bizleri burada temsil ediyor. Bize bir ziyarette bulundunuz ve yeni görevimizde başarılar dilediniz. Biz de bir iade-i ziyaret yapalım dedik. Bugün Gölcük’teyiz. İlçe Başkanımızın yaptığı program ile bugün ilçemizde birtakım ziyaretlerimiz olacak. Kendi ilçemde olmaktan mutluluk duyuyorum. Ama sizlerle beraber olmak, benim için bir ayrıcalık. Her zaman gururla söylediğimiz gibi Gölcük bir donanma şehri. Gölcük ve Donanma ile bütünleşerek etle tırnak gibi birleşmiş durumda. Astsubay kardeşlerimiz de bu bütünlüğün en önemli parçalarından biri. Sizler göreviniz süresince yoğun çalışan kişilersiniz.
Emekliliğinizden sonra buraya yerleşerek ilçemizin bugünü ve geleceğine katma değer sağlıyorsunuz. Biz de belediye başkanlığımız süresince sizlerle iyi bir uyum içerisinde olduk. Gölcük’ün güzelliği ve geleceği için hayaller kurduk. Bu hayallerin birçoğunu da paylaştık. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. İnsanlar da canlı bir organizma. Hayat devam ediyor. Allah’ın bizlere verdiği nefesi soluduğumuz müddetçe hem kentimiz hem de ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu nedenle biz sizlerin gayretlerini tebrik ediyoruz. Bugün ve yarın yapacağınız hizmetler için de şimdiden takdirlerimizi ifade etmek istiyoruz” dedi. 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =