GÖLCÜK’ÜN EN BÜYÜK MAHALLESİ’NİN SPOR KULÜBÜ KURULDU

 

 

 

 

 

İlçemizin 11 bin 383 kişilik nüfusu ile en büyük mahallesi olan Çiftlik Mahallesi sakinleri spor kulübü kurdu. İşte kurulan Çiftlikspor geçtiğimiz gün mahalledeki tesislerde ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlk toplantı da hedeflerini açıklayan Başkan İskender Aksoy, Başkan Mehmet Ellibeş’ten de bir isteklerini olduğunu dile getirdi.

 

 

 

 

Gölcük’ün 11 bin 383 kişilik nüfusu ile en büyük mahallesi olan Çiftlik Mahallesi sakinleri spor kulübü kurdu. Çiftlikspor’un kurucuları ve gönül verenleri geçtiğimiz gün mahalledeki spor tesislerinde bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Başkan İskender Aksoy ve mahalleliler ilk toplantı da hedeflerini açıklarken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten de bir istekte bulundular.

GÖLCÜK’ÜN EN BÜYÜK MAHALLESİ

Aksoy gazetemize yaptığı açıklamada; “İlçemizin en büyük mahallesinin bir spor kulübüne ihyacı olduğunu düşündük, bir çok arkadaşımızın da desteği ile resmi tüm prosedürleri yerine getirdik ve Çiftlikspor’u Allahın izniyle kurduk” ifadelerini kullandı.

“BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN BİR İSTEĞİMİZ VAR”

Bizim hedefimiz gençlerimizin sportif faaliyetlerin içinde yer almasını sağlayıp, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak diyen Başkan Aksoy; “Bunun içinde tabi ki öncelikle tesise ihtiyacımız var, bu noktada Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten bir istekte bulunmak istiyoruz. Şuan bu toplantımızı gerçekleştirdiğimiz spor tesislerini kulübümüze tahsis edilmesini diliyoruz. Ben bu noktada Sayın Ellibeş’in gerekeni yapacağını düşünüyorum. Spor kulübümüz mahallemize hayırlı uğurlu olsun, ben destek verip buraya gelen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hem gençlerimiz için hem de Gölcük için Çiftlikspor başarıdan başarıya koşacak” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

Yorumlar: 3

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)