GÖLCÜK’ÜN DEPREME DAYANIKLI OKULU!

İHSANİYE ANADOLU LİSESİ, ARTIK DEPREME DAYANIKLI!
Gölcük’te depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilen İhsaniye Anadolu Lisesi’nin depreme karşı yenileme ve güçlendirme çalışmaları bitti ve okul binası teslim edildi.
Gölcük’te de bulunan İhsaniye Anadolu Lisesi binası depreme karşı yenileme ve güçlendirme çalışmaları, Bedo İnşaat güvencesiyle yapılıp teslim edildi.
2022 Eylül ayında güçlendirme çalışmalarına başlayan Bedo İnşaat önceki gün bitirilen okulun geçici kabulünü gerçekleştirdi. Bedo İnşaat firma sahibi Akif Kahraman ve ekibi tarafından güçlendirmesi yapılan  İhsaniye Anadolu Lisesi yeni haliyle göz kamaştırıyor.
‘İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN’
Okul inşaatını tamamlayıp teslim eden Bedo İnşaatın sahibi Akif Kahraman ““İhsaniye Anadolu Lisesi’nin  kolanları güçlendirildi, yeni perdeler yani güçlendirici elemanlar yapıldı.  Bunun yanı sıra okulumuzun çatısı, dranajı, armatürleri yenilendi.  Hayatı kolaylaştırmak adına  ‘Engelli asansörü” yapıldı. Bu platform, engelli bireylere kullanım kolaylığı sağlayacak. Aslında  seramiğinden boyasına kadar yenilenen  İhsaniye Anadolu Lisesi,  temelinden kolonuna kadar, ilave kirişlerle ekstra kalınlaşarak çocuklarımız için çok güvenli bir alan oluşturuldu. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)