GÖLCÜK’ÜN 40 YILLIK ESNAFINDAN DEVREN KİRALIK DÜKKAN!

İlçemizin sevilen sayılan isimlerinden, Gölcük’ün, sevilen esnaflarından , geçmiş dönem meclis üyelerinden Davut Uzun bugün sosyal medyasından paylaştığı bir mesajla herkes gibi bizleri de kah sevindirip kah üzdü.

’40 YILLIK ESNAFLIK DÖNEMİMİ NOKTALAMAYA KARAR VERDİM’

İlçemizin kıymetli ismi Uzun; “40 yıllık esnaflık dönemimi noktalamaya karar verdim mülkü kendime ait dükanımı devren kiralık olarak değerlendirmek istiyorum saygılarımla” dedi.

DEVREN KİRALIK

Gölcük’ün 40 yıllık uzunoğlu züccaciye sahibi tarafından artık devren kiralık. Aslında Gölcük’te bir devir daha kapanıyor da diyebiliriz. Çünkü Uzunoğlu Züccaciye, Gölcük’te yaşamış ve yaşayan insanların muhakak en az birkaç kez kapısından içeri girdiği, kimisinin evindeki çaydanlığını aldığı, kimisinin çeyizini düzdüğü Uzunoğlu Züccaciye  sahibinden artık kiralık..

UZUNOĞLU ZÜCCACİYE BİR MARKADIR

Gölcük’te özellikle züccaciye üzerine ticaret yapacak kişiler için Uzunoğlu Züccaciye bir mirastır adeta. Yeri, konumu ve içerisinde ki birbirinden güzel hediyelik eşyaları ile alıcısına hayırlı olsun derken, ilçemizin kıymetli ismi Davut Uzun’a da güzel bir emeklilik diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − = 87