GÖLCÜK’Ü YASA BOĞAN ÖLÜMDE DELİLLERİ KİM TEMİZLETTİ!

İlçemizin sevilen isimlerinden, Uğur Yazıcı 21 Eylül tarihinde çok acı bir kaza ile hayatını kaybetti. İpekyolu Mahallesi Ali Fuat Paşa Caddesi’nde R.Ç. nin kullandığı otomobil, ilçemizin sevilen gençlerinden arkadaşlarına taziyeye giden yol kenarında yürüyen Uğur Yazıcı ile Erdi Öner’e çarptı.
Bu acı kazada Uğur Yazıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sürücü teslim oldu
Kazanın ardından olay yerinden ayrılan sürücü R.Ç. bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. R.Ç.’nin, aracını evinin bahçesine park ettiğini söylemesi üzerine polis ekipleri bahçede bulunan otomobil üzerinde inceleme yaptı.
Vatandaşın Kamerasına Yansıyan Görüntülerde Yerde Kan İzleri Bulunuyordu
Olay yerinde vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde ambulans geldiğinde yerde kan izleri bulunurken olay yeri incelemesi esnasında çekilen fotoğraflar yerde kanların olamadığı ve yerin ıslak olduğu görüldü. Olayın ardından Gölcük İpekyolu Mahalle Muhtarı Tuncay Genç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda olay yerini yıkatması ile ilgili eleştirilere cevap verdi.
“Olay yerini polisin söylemesi üstüne yıkattırdım”
Muhtar Tuncay Genç;  “Ben Gölcük İpekyolu Mahallesi Muhtarı Tuncay Genç mahallemde yaşanan üzücü trafik kazasında bir kardeşimiz hayatını kaybetti, biriside yaralandı. Bu olaydan sonra benim hakkımda yalan yanlış karalama yapanlar var. Ben sayın savcımıza ifade verdim ölen kardeşimizin de ailesine şahitler huzurunda meseleyi anlattım. Olay yerini polisin söylemesi sonrası yıkattırdım. Benim delilleri yok etmek için yıkattırdığımı ve tutuklandığımı söyleyenler var onları Allah’a havale ediyorum beni tanıyan tanır.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 2 =