GÖLCÜK’Ü KARIŞ KARIŞ GEZDİLER

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Gölcük’te  bir dizi ziyarette bulundu. Çakır’a, AK Parti Gölcük  İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe yöneticileri eşlik etti. Başkan Seymen “Normalleşme ile birlikte sahadayız, seçimden seçime değil her gün vatandaşının yanında olmaya devam edecek olan büyük bir aileyiz” dedi.

Milletvekili Çakır, Gölcük’te ki ziyareti kapsamında ilk olarak Gölcük AK Parti ilçe binasına geldi. Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Seymen tarafından karşılanan Çakır, ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete kurucu ilçe yöneticisi, geçmiş dönem Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı ve istişare kurulu üyesi Levent Değirmenci ile başlandı. Karaköprü mahallesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen gurup, geçmiş dönem ilçe yöneticilerinden Keramettin Tetik’i, Mustafa Bahar’ı ve ilçemiz esnaflarından İrfan Kesgin’i ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer’de,  Çakır ve Seymen’e eşlik etti.

“YÜZ YÜZE OLABİLMENİN MUTLULĞUNU YAŞADIK”

Başkan Seymen “Kademeli normalleşme ile birlikte mahalle teşkilatlarımız ile yüz yüze olabilmenin mutluluğu içerisinde, ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Yazlık Merkez Mahallemizin haftalık olağan toplantısına katıldık. Misafirperverliklerinden, güler yüzlerinden ötürü ziyaretimizi kabul eden tüm hemşehrilerimize, programımıza teşrif eden Milletvekilimiz  Sami Çakır’a ve programımıza eşlik eden Belediye Başkanımız  Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum. 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda normalleşme ile birlikte sahadayız. Seçimden seçime değil her gün vatandaşının yanında olan teşkilatımızın başkanından en yeni üyesine kadar çalışmalarımızı, özellikle saha faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

“HALKIMIZIN BİZE VERDİĞİ GÜVENE LAİK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Gölcük Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer; “Sayın Milletvekilimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız her zaman yanımızda ve arkamızda. Bizler de Gölcük’te,  halkımıza maksimum hizmeti getirmek ve onların bize verdiği güvene layık olmaya çalışıyoruz Ben Gölcük halkı adına şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARININ ÖNEMİNİ VURGULADI

Yazlık Merkez Mahallemizin haftalık olağan toplantısına katılan ve Parti teşkilatındaki çalışmaların önemine dikkat çeken Milletvekili Çakır, “Vatandaşlarımızla hemhal olabilmek çok önemli. Bizler şu anda bir misyonu taşıyoruz. Ülkemize hizmet misyonu. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm AK Parti teşkilatları, parlamentodaki AK Partili üyelerimiz ve Cumhur İttifakı üyelerimiz, Türkiye çapındaki belediyelerimiz, teşkilatlarımız ve AK Parti’ye gönül veren binlerce üyemiz, bu ülke için varını yoğunu ortaya koyan çok fedakar insanlarımızdır. Hepsiyle ülkemizin tüm vatandaşlarını kucaklayıp, herkesi birbirinden değerli bilerek, Türkiye’ye hizmeti şiar edinerek, Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine taşıyıp, dünyadaki küresel arenada bölgenin hakkını hukukunu gözeten, tarihten aldığı misyonu küresel dünyada hakkıyla taşımasını bilen ve ülkemizi de hak ettiği düzeyde temsil edebilen kadrolar olarak ülkemize hizmete devam edeceğiz. Bunun bir üyesi olmak, bunun bir neferi olmak, bunun bir tarafından tutabilmek, gerçekten kıvanç ve onurdur” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 11 = 16