“GÖLCÜK’Ü GENÇLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİM”

Gölcük Belediyesi AK Parti Belediye Başkan aday adayı Zekeriya Savaş yoğun bir şekilde kent genelinde çalışıyor. Savaş gazetemizi ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Öncelikle şunu belirteyim, tecrübeli bir abileri olarak tek derdim gençlere güzel yarınlar, güzel bir kenti onlarla birlikte oluşturmak. Eğer aday olur ve başkan seçilirsem Gölcük’ü gençlerle birlikte yöneteceğim” dedi.

Gölcük’te 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yapan yaklaşık 15 yıldır Ankara’da bürokrat olarak görev yapan ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Zekeriya Savaş bilindiği üzere AK Parti’den belediye başkanlığı için aday adayı olmuştu. Savaş aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından kendisine destek olan gençlerle birlikte hemen sahaya inerek seri ziyaretlere başladı. Savaş’a ilgi büyük olurken, geçtiğimiz gün gazetemizi de ziyaret etti ve İmtiyaz Sahibi Serkan Zeren ve Genel Yayın Müdürü Serkan Sıdal ile bir süre görüştü.

“ŞUAN PROJE AÇIKLAMAK DOĞRU DEĞİL”

Gölcük’te 27 yaşında belediye başkanı seçildiğini belirten Savaş, ben bu kentin insanıyım. Her metre karesinde anılarım var. Öncelikle şunu belirteyim, tecrübeli bir abi olarak tek derdim gençlere güzel yarınlar, güzel bir kenti onlarla birlikte oluşturmak. Yapılan hizmetlerin üstüne yeni hizmetler yaparak kenti geliştireceğiz. Yani tecrübe ile gençliği birleştireceğiz, onlar ne istiyorsa bizim yol haritamız olacak. Şu gün için proje açıklamak doğru değil. Adaylık bize tebliğ edildikten sonra, teşkilatlarımızla, mahallelerde ki vatandaşlarımızla, büyükşehir belediyemizle oturur projelerimizi konuşuruz. Yalnız şunu belirteyim Gölcük için çok güzel, ilçemizi geleceğe taşıyacak, çalışmalarımız olacak. Öncelikle adayın açıklanmasını bekleyeceğiz” dedi. Zeren ve Sıdal, Savaş ile bir süre sohbet etti ve çayların içilmesi ile ziyaret son buldu. Ziyarette AK Parti’nin tecrübeli ismi Musa Şenol’da yer aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 25 =