GÖLCÜK’TEN TÜRKİYE’YE  ANLAMLI ÇAĞRI: “İDAM İSTİYORUZ”

 

 

Gölcük Anıtpark’ta bir grup vatandaş toplanarak çocuk istismarına ve cinayetlerine tepki gösterdi.  Mehtap Hafızoğlu Cabar yaptığı açıklamada, “sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan çocuk istismarı, çocuk cinayeti ve Pedofili adı altında yapılan her türlü ahlaksızlık, şerefsizlik,namussuzluk, haysiyetsizlik adına tüm canilerin hakkettikleri ceza olan idamın gerek meclisteki Milletvekilleriyle gerek referandum yoluyla geri getirilmesini talep ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Gölcük Anıtpark’ta çocuk istismarına karşı anlamlı bir tepki verildi. Ellerinde pankartla çocuk istismarına ve cinayetlerine tepki gösteren Gölcüklüler adına basın açıklamasını Mehtap Hafızoğlu Cabar gerçekleştirdi.

“ÇOCUKLARIMIZI SOKAĞA ÇIKARTAMAZ OLDUK”

Yapılan açıklamada; “Son zamanlarda yaşanılan olaylar hepimizi derinden yaralamıştır. Öldürülen veya cinsel istismara uğrayan çocuklar sadece kendi anne babalarının değil bizimde evlatlarımızdır. Ne yazık ki gerek sosyal medyada gerek görsel basında veya bir şekilde hergün birkaç çocuğun haberini almaktayız. Eskiden komşumuza emanet ettiğimiz çocuklarımızı evden sokağa çıkarmaya korkar olduk.Herkes kendi cezasını kemek istiyor, inşanlar öfkeli ancak toplum olarak duyarlı olup Devletimizin İdam yasasını  çocuk istismarı,çocuk cinayeti ve Pedofili için bir an önce Meclisten geçirilmesini istemekteyiz.

“HEM BİZ HEM DE DEVLETİMİZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI”

Çocuklar bizim geleceğimiz toplumun en küçük bireyidir. Bizler anne baba olarak toplum olarak çocuklarımızı iyi ahlaklı,saygılı ve topluma faydalı birey olarak yetiştirmek zorundayız. İleride daha güzel yaşanılabilir bir Türkiye için hem biz hem Devletimiz üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bunun için koruyucu tedbirler alıp cezaların en ağır şekilde verilmesini istiyoruz. Aileler olarak çocuklarımıza hayır demeyi, bedenlerinin onlara ait olduğunu, sınırlarının saygıyı hak ettiğini öğretelim.” ifadeleri kullanıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENDİ

Mehtap Hafızoğlu Cabar açıklamasının devamında;  “Artık analar babalar insanlar ağlamasın diye; Hadım cezasının bu caniler için yetersiz olduğu görüşünde olup sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan çocuk istismarı, çocuk cinayeti ve Pedofili adı altında yapılan her türlü ahlaksızlık, şerefsizlik,namussuzluk, haysiyetsizlik adına tüm canilerin hakkettikleri ceza olan idamın gerek meclisteki Milletvekilleriyle gerek referandum yoluyla geri getirilmesini talep ediyoruz” cümleleriyle sonlandırdı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =