GÖLCÜK’TEKİ PATLAMA SONRASI ACI SONUÇ!

Gölcük’ün Kavaklı Mahallesinde saat 20:30 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Gölcük genelinde hissedilen o büyük ses ilçede büyük bir korku ve endişeye sebep oldu.

Sayısız gelen ihbarlar Kavaklı Mahallesinde büyük bir patlamanın meydana geldiğini bildiriyordu. Kavaklı’da bir binanın 3’üncü katında meydana gelen patlamada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Kavaklı Mahallesi 100. sokakta meydana gelen patlamada 3 katlı bir binanın 3’üncü katında dairenin duvarları yıkıldı, daire bir anda alev topuna dönüştü. Ve çevredeki binaların camları kırıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve acil sağlık ekibi geldi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, sağlık ekipleri ise olay yerinden 2’si ağır toplam 5 yaralıyı çevredeki hastanelere kaldırdı.

Çok sayıda itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Tedbir amaçlı patlama nedeniyle mahallenin tamamında elektrik ve doğalgaz kesintisi yapıldı.

İNTİHAR İDDİASI VAR

Patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı ve Mikdat Çebi(41) ile annesi Hanım Altınkaynak’ın(65) birlikte yaşadığı evde meydana geldiği öğrenildi. Olayda Mikdat Çebi ve annesi ağır yaralanırken, alt katta yaşayan ailenin 3 ferdi de yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamanın, Mikdat Çebi’nin intihar etmek amacıyla doğalgaz vanalarını açtıktan sonra evde ateş yakması sebebiyle meydana geldiği iddia edildi. İtfaiye ekipleri, patlamanın kesin sebebini öğrenmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber ve Fotoğraflar; Soner GÜLEZER/ Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − 19 =