Gölcük’te Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri güzergahları belirlendi

06.10.1983 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. ve geçici 1. maddesi gereğince; Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü için toplanma ve dağılma yerleri ile izlenecek güzergah;

İLÇE MERKEZİ:  

1-Toplama Yeri: Kavaklı Mahallesi Vapur İskelesi yanı yeşil alan.

2-Yürüyüş Güzergahı: Kavaklı Mahallesi Vapur İskelesi önünden hareketle Sahil Caddesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Caddesini takiben Atatürk Anıtı yanında bulunan park alanına kadar olan güzergah.

3-Miting ve Dağılma: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Amiral Sağlam Caddesinin kesiştiği yerde bulunan Anıtpark.

DEĞİRMENDERE BÖLGESİ:

1-Toplanma Yeri: Yüzbaşılar Mahallesi Sahil Caddesi Antik Tiyatro’nun yanında bulunan yeşil alan.

2-Yürüyüş Güzergahı: Antik Tiyatro Önünden Prof. Muammer Aksoy Caddesini takiben, Hasan Ali Yücel Sokak’tan Cumhuriyet Caddesini takiple Çınarlık Meydanı arasındaki güzergâh.

3-Miting ve Dağılma: Çınarlık Meydanı.

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 26. Maddesine uygun olarak ilan edilen, konusu suç teşkil etmeyen çağrı ve propaganda araçlarının asılacağı yerler;

1-İLÇE MERKEZİ: Kavaklı Sahil Caddesi üzerinde bulunan ilan panoları, Sahil Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak caddesi üzerinde bulunan ilan panoları, Sahil Caddesi ile Mareşal Fevzi Çakmak caddesinin kesiştiği yerde bulunan otobüs durağı, T.Telekom Kavşağı ve Eski Belediye Düğün Salonu yanında bulunan panolara, Yeni Garajlar çarşısında bulunan panolara.

2-DEĞİRMENDERE BÖLGESİ: Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki ve Çınarlık Meydanındaki ilan panolarına.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1