GÖLCÜK’TE SEDAŞ’A TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

VATANDAŞ  NASIL MAĞDUR EDİLDİĞİNİ ANLATIYOR…

Gölcük’te Sedaş denilince akla ilk olarak elektrik kesintisi geliyor maalesef. Elektrik kesinti uygulamalarından bıkıp usanan vatandaşlarımızın tek sorunu tabi ki elektrik kesintisi de değil. Aslında daha büyük sorunları olan vatandaşlarımız var. Gazetemize gelerek bizden yardım isteyen vatandaşlarımız ile birlikte  sorunlarının çözülmesine,  görmezden gelinmenin ortadan kalkmasına yardımcı olmak adına vatandaşlarımızın dertlerini  kamuoyunla paylaşacağız.  Gazetemiz  vatandaşın sesi olacak konularla sepaş dosyasını açıyoruz.

İddialara göre 2018 yılından bu yana kendi parseli içinde bulunan elektrik direğini kaldırmak isteyen vatandaşımız hakkını aramak ve yanlışın ortadan kalmasını sağlamak adına  yapmadığını bırakmadı adeta. Cimer’e dahi defaten yazılar yazan vatandaşımız İhsaniye Mahallesi sakinlerinden Yaşar Çelik. Çelik 2018 yılının 10. Ayında Cimer’e ilk dilekçesini sonrasında da 2020 yılının 9. Ayında ikinci dilekçesini yazdı. Sepaş’a sayısını hatırlamadığı kadar konuyu taşıdı. Fakat vatandaşımızın kendi parselinde bulunan bu elektrik direği bir türlü kalkmadı.

Burası Kocaeli’nin en güzide kentlerinden Gölcük, okur yazarlığın bir hayli fazla olduğu ve kişilerin kendi haklarını aramaktan imtina etmedikleri bir kent burası. İhsaniye Çiftlik Mahallesi Barış caddesi numara 14’te bulunan tapulu parselinin  içerisinde bulunan, kendisine engel olduğunu söylediği elektrik direğinin, Yaşar Çelik tarafından defalarca müracaat ederek, 2 defa Cimer’e dilekçe vermesine rağmen kaldırılmamasının sebebini vatandaşımız soruyor.

“Neden Kaldırmıyorsunuz? Bunun için ne yapmalıyım!” diyor.

Hemşerimiz  Yaşar Çelik’in 2018 yılından bu yana sesini duyurmaya çalışıyor. Şimdiye kadar hiçbir sonuç alamamaktan yakınıyor. Mağdur durumdayım. Bu direk parselimi işgal ediyor diyor. Burada altını çizeceğimiz önemli konu ise bu durumun sorunların takipçisi ve yayınlayıcısı olacağız diliyoruz ki vatandaşımız sorunu çözülür ve güzel haberi yine sizlere biz duyururuz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =