GÖLCÜK’TE SEÇİMİN “GENÇ YILDIZI” O OLDU

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 1990 doğumlu genç adayı Gölcüklü İnanç İbrahim Çakıroğlu, onu listeye koyanları, gösterdiği başarılı performans ile mahcup etmedi. Gece, gündüz demeden hemen her gün 3 ilçede yaptığı çalışmayla, Cumhur İttifakı ve partisi için oy isteyip, her yaş gurubunun takdiri kazandı. Çakıroğlu seçim sonuçlarına bakmaksızın bu seçimin kazananları arasında ki yerini aldı.

 

 

 

 

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimlere artık sayılı günler kaldı. Pazar günü milyonlarca kişi sandık başına gidecek ve demokratik hakkını kullanacak. Hem cumhurbaşkanının hem de milletvekillerinin belirleneceği seçimlere az bir zaman kala, Gölcük Vizyon Gazetesi olarak bu seçimin kazananlarını derlemek istedik. Yaklaşık iki aydır hem siyasi partilerin temsilcileri hem de milletvekili adayları, sahada… Kimisi çok çalıştı, kimisi sessiz sedasız. Ama herkesin ortak bir paydası vardı, o da bağlı olduğu siyasi parti başarılı olsun…

MHP BU SEÇİMİN KİLİT PARTİLERİNDEN BİRİ

Bu seçimlerin kilit partilerinden biri MHP oldu. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısı, iktidar cephesinden olumlu yanıt buldu ve 24 saat içerisinde de karar alındı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediklerini duyurmuştu. Bu ikilinin bir araya gelmesi ve birbirlerini destekler açıklamaları, erken seçim ile birlikte ittifak söylentilerini de ortaya atmıştı. Kaldı ki kısa süre içerisinde de Bahçeli, genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını ve Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurdu.

ONA GÜVENENLERİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMADI

BBP’nin de katılımıyla MHP ve AK Parti, Cumhur İttifakı’nı oluşturdu. Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP, erken seçim kararıyla birlikte çalışma temposunu artırdı. Kısa sürede yaptıkları istişareler sonunda da sahaya indi. Listenin birinci sırasında Saffet Sancaklı yer alırken, beşinci sırada ise bir Gölcüklü olan İnanç İbrahim Çakıroğlu yer aldı. 1990 doğumlu olan Çakıroğlu’nu MHP listesine koyarak ülkemizin geleceği olan gençlere güvenini ortaya koydu, Çakıroğlu’da çalışma performansı ile bu güveni boşa çıkartmayarak seçim sonuçlarına bakmaksınız bu seçimin kazananları arasına girdi.

İNSANLARIN KALBİNE HİTAP ETTİ

Gölcüklü çok ismin listelerde yer almamasıyla ilçemizde gözler, 28 yaşındaki siyasetçiye çevrildi. Ülkü ocaklarında yetişen, dedesi de ülkücü olan Çakıroğlu, ilçe yöneticiliği yapmasının avantajı ile kısa sürede siyasete adapte oldu. Sadece ilçemizde değil, tüm kentte gece, gündüz hiç durmadan çalışmasıyla da göz doldurdu. Sıcak tavırları, akıcı konuşmasıyla oy ismekten çok insanların kalbine hitap etti. Sabahın erken saatlerinde sahaya çıkan Çakıroğlu, neredeyse gün içerisinde üç ilçeyi gezdi. Her sabah güne Gölcük’ten başlayan Çakıroğlu, sonrasında ise SKM programları çerçevesinde farklı ilçelerde Cumhur İttifakı’na ve partisine yılmadan oy istedi. Trabzonlularında desteğini alan Çakıroğlu, genç yaşında gösterdiği performans ile gelecek içinde bu seçimin kazananlarından birisi oldu.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 54 = 62